跳至

首頁

尾頁

複式洋房

頭先亞仔訓訓下,大字形碌左落床呀(面向天)...而家唔知點好..我見佢有無流血, 個頭又無紅, 只係有邊有小小紅"重"咁..又勁cry...使唔使睇醫生呀...第日會唔會個腦有事家???好驚呀...點好呀...我抱左佢一陣, 而家又訓左啦...

禁止訪問

複式洋房

佢係我地張床約2尺左右, 我摸過佢有無事喎, 佢而家都訓緊, 我係擔心佢有咩內傷...我係咪要同佢睇下醫生好呢???定係睇多一陣先呀..佢等陣1:00要食飯仔呀..
佢得個8月個人仔咋...好擔心..都係我唔好...我諗住放佢係我張床訓舒服d...而家搞到咁..

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 育兒性格勳章

唔洗太擔心,今日先多D留意BB,有冇異常,同埋可以留意吓佢冇係咪成日大喊,又或者有冇嘔,如果唔妥先同佢睇醫生…
冇事既....放心啦~

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

唔好責怪自己喇,你都唔想既,
你留意下bb有無乜野唔妥,最緊要留意下bb有無嘔,如果有嘔就要入急症,同醫生講佢跌過落床,咁醫生會同bb照下個腦,最驚係撞親個腦.

侯爵府

好媽媽勳章

If BB can drink milk and play normally, It's OK!
[img align=right][/img]

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔好太擔心~阿b無喊應該無野既~你留意下佢今晚~睇下有無咩異樣~例如~發燒、嘔、狂喊....
我阿仔6個月大都跌左落床~仲好大聲...喊左一陣又無野...你自己都要放鬆d~太緊張bb都知~佢會緊張埋一份架

大宅

我b5個月個陣成米幾跌落來
我心痛死
不過最後都無事

複式洋房

until now, 亞仔都無咩點, 食得玩得訓得...我諗都無咩事..不過個頭仔起左個樓, 有d紅..我奶奶話無事, 叫我用雞蛋碌下就得喎...真係嚇死我呀...如果第日有咩事, 我實痛一世呀....
另多謝大家關心..真係嚇死我呀...

首頁

尾頁

跳至