跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日試左堂,阿仔唔聽話係度嘈住晒,真係失禮C人....已決定1月開始join,希望到時佢會乖d啦

大宅

HI JackieEE

My son also attend 1,3,5 class in the morning, who is your son?

quote]原帖由 JackieEE 於 09-12-9 13:11 發表
係呀, 我囝囝由11個月開始跟miss cara 上堂, 以前上 sat/sun only, 中間停左半年, 因為cara無時間entertain sat and sun class, 但由今年9月起上 weekday (1,3,5), 返得好開心, 又學左好多英文vocab, song, weather, ... [/quote]
http://hk.myblog.yahoo.com/cavenylaw/

大宅

好媽媽勳章

有冇人知道miss cara的 toddler c
la
bb要幾歲bb先可以開始上呀?

大宅

Had you applied already? As my daughter is waiting list for Sat class.
原帖由 kmmum 於 09-12-8 15:41 發表
我想報1月weekend (sat) 既PG , 係咪SEND MAIL 去 ?
(想試堂先)

大宅

我個女都讀左年幾. 近來終於有3.5yrs的班. 不過每月要成 $1680 8堂. 我覺得吃力. 你地點睇 ? 呢排唔知點解無人reply email.
]My Melody[/url]

大宅

好媽媽勳章

3.5歲係toddler class 嗎?佢地一直有回我email,其實你重有係佢度上堂,你可以你囡囡上堂時問佢地

原帖由 agneslai206 於 10-3-25 15:24 發表
我個女都讀左年幾. 近來終於有3.5yrs的班. 不過每月要成 $1680 8堂. 我覺得吃力. 你地點睇 ? 呢排唔知點解無人reply email.

男爵府

我想問bb由幾大開始可以上ms cara堂呀?

洋房

認識瑞士牛牛第一回

可唔可以推薦我仔仔join Ms Cara 呀. 請 email 我: [email protected]

大宅

我都JOIN緊佢地, 好以冇咩特定話要幾大, 我嗰班最細10個月, 最大都差唔多兩歲, 你不如打個電話問下先囉

原帖由 wishwong 於 10-7-27 14:11 發表
我想問bb由幾大開始可以上ms cara堂呀?

男爵府

我想問下join左好耐既同學仔,係咪定期會派本野俾你地,入面有學左既生字同歌仔架?
我join左3個月時有一本,之後都冇喇...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

JackieEE ,你囝囝而家係咪返緊toddler?我仔都有返monday morning toddler班架~

首頁

尾頁

跳至