親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

因為佢地好多公司都係係機場附近...不過如果你租日數多...都可以傾下...不過我地cny...都好mum水 我諗我會果晚就係機場拎車啦...反正機場去酒店都要坐車麻...果邊坐車超貴...租車都係24hr計1日...應該差唔多
原帖由 lestat 於 09-10-6 11:11 發表
我上次去布吉, 第三日先開始租車, 叫租車公司開架車到酒店交車, 還車就晌機場, 開頭話要收附加費, bargain後waive左.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有個方法可以好快, 就咁攞住條水喉沖, 跟住等佢自然風乾, 再倒少少漂白水落廁所, 攪掂
原帖由 JChan 於 09-10-6 10:50 發表
I am lazy.

I want to do it efficiently, so quickly.

一向行"懶運" (learnt from Master so),舒服慣.

琥珀宮

唔係個個廁所都可以咁做...
原帖由 lestat 於 09-10-6 11:15 發表
有個方法可以好快, 就咁攞住條水喉沖, 跟住等佢自然風乾, 再倒少少漂白水落廁所, 攪掂

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Already over for me.

原帖由 KristyMum 於 09-10-6 11:01 發表

我地行"旅運"~~

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Me too.

原帖由 portiabb 於 09-10-6 11:19 發表
唔係個個廁所都可以咁做...

原帖由 lestat 於 09-10-6 11:15 發表

男爵府

原帖由 portiabb 於 09-10-6 11:14 發表
因為佢地好多公司都係係機場附近...不過如果你租日數多...都可以傾下...不過我地cny...都好mum水 我諗我會果晚就係機場拎車啦...反正機場去酒店都要坐車麻...果邊坐車超貴...租車都係24hr計1日...應該差唔 ...

咁夜落機仲開門咩? 係..就機場攞車方便, 我同埋另一個family去, 要租7人車.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

救命丫 老豆啱啱話我聽個工人, 就咁直接吐痰落個垃圾桶度, 有冇衞生常識架 妖~~~~

男爵府

響佢嚟講可能已經係好衛生啦!
今晚返去同佢講唔可以咁啦, 唔好咁嬲啦!

原帖由 lestat 於 09-10-6 12:53 發表
救命丫 老豆啱啱話我聽個工人, 就咁直接吐痰落個垃圾桶度, 有冇衞生常識架 妖~~~~

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 GaryF 於 09-10-5 23:40 發表
各位靚太,

Part III既延續篇, 繼續啦喂~~

Part III請click:
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2453259&extra=&frombbs=1

Part III 都未爬哂 mouth:...

男爵府

pm咗啦, 唔該晒!
到時call我啦!

原帖由 LongRyan 於 09-10-6 10:06 發表
GaryF,

買左Fish Oil. Pls PM your mobile phone no. to me again. I will call you on Oct 19.

男爵府

妳又行懶運呀?!

原帖由 smypig 於 09-10-6 12:59 發表

Part III 都未爬哂 mouth:mouth:" />...

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

妳要好認真咁返去照去肺...問吓佢點解唔順便喺垃圾桶度痾糞

珍珠宮

原帖由 GaryF 於 09-10-6 13:01 發表
妳又行懶運呀?!

唔係我懶~ 係妳哋太勤力

琥珀宮

我今次又係同另一個family去(亞囡同學)...希望今次唔同上次啦... 我上次果間...似係自己屋企人開果隻...我諗幾點佢地都做ga...我上次0700還車...佢地都要去雞場收車啦
原帖由 KristyMum 於 09-10-6 11:27 發表

咁夜落機仲開門咩? 係..就機場攞車方便, 我同埋另一個family去, 要租7人車.

琥珀宮

返去丙佢啦...出街唔可以咁做...係屋企就更加啦

珍珠宮

原帖由 portiabb 於 09-10-6 13:06 發表
返去丙佢啦...出街唔可以咁做...係屋企就更加啦

公價收佢 $1500 啦~

琥珀宮

其實關大細女事咩...我係細女...以前屋企都有姐姐..咪一樣識煮
原帖由 GaryF 於 09-10-5 23:37 發表
我雖然係大女, 但係由細到大我都唔駛入廚房架! 但好彩我雖然無學過煮餸但煮出嚟都絕對入得口, 所以妳都得既!

珍珠宮

原帖由 portiabb 於 09-10-6 13:09 發表
其實關大細女事咩...我係細女...以前屋企都有姐姐..咪一樣識煮

me too

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 smypig 於 09-10-6 13:04 發表

妳要好認真咁返去照去肺...問吓佢點解唔順便喺垃圾桶度痾糞

笑c我, 可能佢真係會咁做.

返去先丙啦, 隔住電話唔夠力度, 要比埋你個樣佢睇先至驚架.

男爵府

原帖由 portiabb 於 09-10-6 13:05 發表
我今次又係同另一個family去(亞囡同學)...希望今次唔同上次啦... 我上次果間...似係自己屋企人開果隻...我諗幾點佢地都做ga...我上次0700還車...佢地都要去雞場收車啦 ...

咁正, 麻煩遲d俾資料我~~

首頁

尾頁

跳至