婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有何食療可軟化"骨剌"

creamy 寫道:
睇你咁既情況以自然療法黎講, 係頸椎出左問題, 引致壓住左D神經線, 令到血液同氧份無辦法充足地上到腦部.

而西醫話生骨刺, 其實因為骨與骨之間既軟組織(COLLEGEN)不足, 而且長期損耗, 令致骨與骨無左保護既軟塾, 令到骨與骨互相磨損, 引致出現裂口, , 呢D就係骨刺啦, 而家要做既就先要補充返D 骨膠原(二型), 我做穴位經絡冶療果度, 就有呢種天然骨膠原補給品食, 食左我老公條無乜COLLEGEN既脊骨, 而家都生番D出黎啦, 你既問題係西醫黎講係好大問題, 而且冇得醫, 只有等X, 我老公都係一樣, 不過而家我老公都有得好番, 你呢D應該冇問題, 不如你試下搵我個治療師問下丫.
would you please pm me also? thank you!!!

大宅

我爸爸都有骨剌,而且好嚴重,頸,腰骨都有,所以唔該你pm比我有乜醫生(中,西都得)或食療!!

男爵府

pls also pm to me. thanks a lot!
:-D

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

民房

Hi creamy,

可否pm資料比我.謝謝!

民房

Hi creamy,

複式洋房

hi creamy ,pls pm me ,too. thanks

男爵府

Creamy,

My husband has same problem.
Please kind to pm the details to me.

Thanks a lot.

大宅

大宅

我媽之前生骨剌(座骨神經痛),醫師叫佢飲酸野,如姜醋、檸檬茶,佢同時做推拿,現已好番晒

民房

HI~ Creamy,

可否PM 或E-MAIL 個醫師D 資料比我呀~
我阿媽受骨刺既煎熬好耐架喇..唔該晒!!!
E-MAIL : [email protected]

THANK YOU VERY MUCH!
人生猶如一本書。 愚蠢的人把它草草翻過,聰明的人卻會將它細細閱讀。 因為聰明的人知道 ~ 只能讀一次!!

別墅

Hi creamy,
pls pm the detail to me, thx!

民房

Hi creamy,

可否pm資料比我.謝謝.

子爵府

creamy
Pls pm me the detail,thanks!

大宅

creamy
Pls pm me the detail,thanks!

別墅

Creamy,

可否pm資料比我.謝謝.

大宅

煩請PM比我

複式洋房

可否e-mail 給我 ,因為我的父親巳被骨刺痛了十幾年了,都好想知道方法,謝謝! [email protected]

民房

你們可以去大圍呀,有一個有名醫生(骨科),叫Dr.Ricky Lau,地址在我公司,但你們可以在網上search下,很多人找他,專科收費并不貴,大概$350-$400左右,他好似是從美國回來的.很有經驗的.
如果你們要地址,pm我,我明天上班時再找地址告訴你們.

複式洋房

jess2006,

Pls pm me the detail,

thx~

首頁

尾頁

跳至