懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

玩口水???

我bb就黎3個月啦...佢而家成日係到玩口水同埋食手仔...bb通常幾多個月先唔再咁整呀...因為佢而家食完手仔...手仔有口水...佢捽落塊面到...攪到面仔出奶癬...點先可以阻止佢唔再食手仔...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

Re: 玩口水???

My BB too ar !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

複式洋房

My bb is also almost 3 months old la, she starts 玩口水, but not yet learn to "eat finger".

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我個囡都成日o係度玩口水,佢都有食手,不過如果我見到就拎開佢囉~我唔係幾想佢食手手呀~

大宅

我細b都係呀, 仲玩到成面口水呀.............

仲有食手指, 一隻都好呀, 佢四隻呀, 有時仲雙手齊入口, 攪到個口大晒...........有時見到佢咁, 都唔知好嬲定好笑.

子爵府

好媽媽勳章

係囉...我都唔鍾意佢食手仔...但係個頭拎開...佢個頭又食番...真係比佢激死呀...

[url=http://lilypie.com][img]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我個女都係...攞開佢右手..佢就擺隻左手入口...再攞開左手..又放隻右手入口...兩隻手都攞開佢個頭就寧左寧右..好搞笑!

別墅

我個女出世第三日未出院己經食手指,現在一個月.十九日已經睡醒就食,無人理佢又食,一樣若攞開佢右手..佢就擺隻左手入口...再攞開左手..又放隻右手入口...,食到有聲,真無佢收。

首頁

尾頁

跳至