夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

去香港迪士尼!!!

想問吓你哋意見,你哋會唔會9月去迪士尼玩,因為我已經訂了中秋節去(喺入面住一晚),但係又驚初初開幕會亂晒大籠,改唔改期好呢?

複式洋房

Re: 去香港迪士尼!!!

但你諗過wo,岩岩開張,勁多人去ga wo...
如果你帶埋細路去,可能唔係咁好wo…小心走失左呀…
我本來都好有興趣,但諗起一定超級多人,反正都係玩,
點解唔等少d人去先玩?否則可能d遊戲都係排勁耐隊先玩得一樣~真係諗諗佢~
浦浦既小寶貝,子靈女女,於8月22日QE出世∼ :-D

珍珠宮

畀面勳章

我好想o係DISNEYLAND攪個婚禮(當然我地已經係註左冊), 我想補償返N年前我地仲未可以O係DISNEYLAND攪婚禮哦!!! 我只係想著番件婚紗同MICKEY影相. 有冇可能?

大宅

我覺得唔好第一日去,
始終多人, 會混亂!
我都想去呀~ 不過................... 都幾難

[/url]

子爵府

好媽媽勳章

係我就會唔咁早去...咁早好勁多人呀...排隊玩遊戲很定排幾耐...我諗你最好唔好咁早去啦...而且帶埋小朋友去...一唔留神唔見左點算...你知架啦...到時一定勁多人去玩...所以遲去係好d既...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

Hi Teresa,
No offence. Can you still wear your wedding gown after all these years :mrgreen: ! Good for you if you can.

大宅

happykklam :你去個時肯定好多人喇,岩岩開幕呀,
住一晚酒店幾錢到呀?
我老公話12月先去喎,佢話岩岩開肯定好多人呀,實迫死呀

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係咁話,一定超級多人啦。所以我都唔會去住lu。

別墅

onon1022 寫道:
係我就會唔咁早去...咁早好勁多人呀...排隊玩遊戲很定排幾耐...我諗你最好唔好咁早去啦...而且帶埋小朋友去...一唔留神唔見左點算...你知架啦...到時一定勁多人去玩...所以遲去係好d既...

me too, 況且都係香港咁近, 幾時去都得啦 :mrgreen: !
[/url]

複式洋房

有冇人知喺邊度book呀? 我想book一晚住吓. thx

別墅

打電話book 1830830 由定陣開始到3月都有得book!

民房

諗起第時入面會有好多內地遊客已經唔想去啦.情願俾多少少去日本o個個

複式洋房

電話打

別墅

ek107

要不停咁打 因為好多人book~~ 我都打左成半日先通!!
你可以試下 寫張fax去 1830855

suetmark

東京果個 一家3口 入住埋樂園酒店 要幾錢呢? 請問

複式洋房

去過web site睇過,d房好貴呀,想同老公訂dec 31, daisyland hotel 要$2200, hollywood hotel 都要$1200.

知唔知兩間酒店質素是否差好遠,所以價錢咁唔同,有冇提議住邊間好呀?

別墅

ek107

我問過就話樂園就似皇宮咁既 ~~ 用人物做主題
而 hollywood呢就時尚既 ~~ 用電影做主題

伯爵府

好媽媽勳章

happykklam

我同你一樣, 不過我會住兩晚. 亂籠我諗都會架, 不過無所謂啦, 我諗都會係d小問題, 況且, 你等佢開

伯爵府

好媽媽勳章

kakab105

東京

伯爵府

好媽媽勳章

ek107

迪士尼網址

你可以用電郵佢地, 不過可能要耐d先有人用電話覆你. 想快都係打電話, 不過真係好難打, 打倒都係留聯絡電話, 一日之後先有人覆你電話. 唉.... 真巴閉

子爵府

草仔仔:我book廸士尼酒店,一晚房租$2465﹒66連稅(海景),未計入塲卷,入塲卷大人$350,小童(好似3–12歲)$250,我都想聖誕去,不過我老公話費事改,因為佢話應該都係咁多人。

首頁

尾頁

跳至