自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

原帖由 dorchiu 於 09-10-13 17:17 發表

嘩, 你日日嘉年華

以前未上小學每星期去一次disneyland, 學校生日會, 家庭聚會全部都有機會著, 真係成日著, 我對仔女又鍾意, 一出街個個都讚靚, 所以係好開心的.

都試過比人笑誇張ga, 不過自己小朋友鍾意開心就ok.

大宅

我個仔學校開Hollween Party, 都想買套衫比佢...
Sat 都係 9am - 6pm, 等我上去睇吓先!!
除咗公主裙, 有無D for Boy?
Thx!!!!!!!!!

我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

有冇啱3yr 男仔架?
如有, 有乜造型呀?
因為學校攪卡通人物大滙演....

大宅

請問有冇人知道該公司電話? 我買了條dress,但有些問題.

洋房

大宅

today I go this address:
青山道658號福至工廈2樓212室
(荔枝角地鐵B1出口)
But no 開倉??
Anyone can tell me why??

大宅

原帖由 janetlam326 於 09-10-15 00:29 發表
today I go this address:
青山道658號福至工廈2樓212室
(荔枝角地鐵B1出口)
But no 開倉??
Anyone can tell me why??

以前係果頭返工都會上去買,要買的特色的架可能要行多2轉,每次都有唔同款出,真係要撞啦,前前後後我都買左好多套啦...

大宅

尋日帶住2個女特登由屯門坐車出去,去到青山道658號福至工業大廈2樓212室.係一間玻璃門既辨公室黎既?有冇mami可話我知我係咪去錯地方呢??

原帖由 chandy 於 09-10-15 11:00 發表

以前係果頭返工都會上去買,要買的特色的架可能要行多2轉,每次都有唔同款出,真係要撞啦,前前後後我都買左好多套啦...

大宅

我前幾日上過去, 你應該無去錯, 果度係辨公室黎架, 一旁有兩個架擺衫咁... 我同個"負責人"傾左幾句, 其實佢地唔係開倉, 只係有個以前搞開"開倉"的舊同事介紹左人上去買"戲服", 叫佢臨急臨忙搵批衫出黎賣 (情況大概咁樣, 我唔係記得咁清楚), 好似做幾日咋...

原帖由 janetlam326 於 09-10-15 12:48 發表
尋日帶住2個女特登由屯門坐車出去,去到青山道658號福至工業大廈2樓212室.係一間玻璃門既辨公室黎既?有冇mami可話我知我係咪去錯地方呢??

子爵府

原帖由 janetlam326 於 09-10-15 12:48 發表

屯門置樂都有d賣,價錢都係$50-$80.

公爵府

畀面勳章

我想買比我囡囡, 3歲, 咁即係有冇好野

原帖由 squirrelc 於 09-10-15 13:00 發表
我前幾日上過去, 你應該無去錯, 果度係辨公室黎架, 一旁有兩個架擺衫咁... 我同個"負責人"傾左幾句, 其實佢地唔係開倉, 只係有個以前搞開"開倉"的舊同事介紹左人上去買"戲服", 叫佢臨急臨忙搵批衫出黎賣 (情況大概咁 ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

屯門置樂有地址嗎? 我想買公主裙比囡囡(5歲),唔知有冇佢Size呢? Thanks.

原帖由 anson56 於 09-10-15 13:02 發表

屯門置樂都有d賣,價錢都係$50-$80.

大宅

我見多數款係精靈服同白雪公主服, 其他公主服都有d, 五六十元一條 (買得多應該可以三四十元一條), 最細個碼係三~四歲, 應該啱你囡囡嘅...

我唔覺得好"荀", 但ok啦...

原帖由 winwin815 於 09-10-15 13:42 發表
我想買比我囡囡, 3歲, 咁即係有冇好野

男爵府

今日我都同朋友去左, 我地2個囡囡都係3 -3.5歲
一共買左5條裙, 合共200

地點係正確,一出lift就係 Room 212
佢只係在office 內有4行掛衫咁,
我見有halloween衫, 公主衫, 造型衫
唔多, 只有4行掛衣架. 但我地都選到衫,

眼見有好多合1-2歲的公主衫,好靚,
但真係唔多選擇, 合眼就要放在手,
因為則才lunch time 去, 我去時只有我2個客,
跟手就多左好多人啦.

有件美人魚衫好靚, 不過唔夠手快
仲有D造型配件一盒盒咁賣.
我地都係專程約去的, 買得好開心
而家等緊囡囡放學返黎試穿

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 MayMayHK 於 09-10-15 15:04 發表
今日我都同朋友去左, 我地2個囡囡都係3 -3.5歲
一共買左5條裙, 合共200

地點係正確,一出lift就係 Room 212
佢只係在office 內有4行掛衫咁,
我見有halloween衫, 公主衫, 造型衫
唔多, 只有4行掛衣架. 但我地都選到 ...

請問有無1.5歲FOR男仔?
AND 7-8歲FOR女仔?

THX
[fly/imgIMG_4704 - 捷徑]

男爵府

sorry, 男仔無留意,
不過1.5歲男仔唔多覺,
因為男仔多數係大歲數的造型衫,
牛仔, 海盜etc

7,8歲女仔都會有,
不過, 今日講有, 可能轉頭比人買左,
佢都有講會今晚再有貨.

如果唔係住太遠,
放低小朋友去睇係最好.

禁止訪問

大宅

想明天(星期六)早上去買衫, 請問明天開唔開及幾點開門呢?

公爵府

畀面勳章

多謝樓主報料, 今早剛去了, 真係好正, 我買左4套, 白雪公主, 貝兒公主, 護士, 同埋警察, 盛惠$200咋, 職員又好人, 男仔警察個套, 係佢地搵比我架

大家可以去我blog睇相, 不過我既技術唔好, 見笑

http://hk.myblog.yahoo.com/chungfamilybb/article?new=1&mid=6135
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

多謝樓主報料, 今早剛去了, 真係好正, 我買左4套,小精靈2件,有鞋同神仙板$50-60,仲有件雪人被袋for0-9mth$80,最靚係貝兒公主裙有盒有皇冠$80
澄澄小公主的家

首頁
12345...6

尾頁

跳至