自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 mimi1832 於 09-10-28 00:27 發表
我今日去咗,D衫好靚但我細女2-3歲的比較少款. 都揾唔到$40D衫, 最平$60!

每日返d貨唔同,我去個日好多1-3歲女仔仙子,蝴蝶仙子,女巫,連1歲好細條都有呀,好得意架~
其他特別款見到有扮雞仔,太空人,胡廸同胡廸女朋友,
海盜,同愛麗斯故事中的紫色cat都有

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我剛去完,買左2件比阿女,4-7yds.佢話如果唔啱可以比我退$$

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢有一個架係for大人添呀, 應該8歲肥妹仔都有架!

大宅

原帖由 maggielau0705 於 09-10-28 14:31 發表

每日返d貨唔同,我去個日好多1-3歲女仔仙子,蝴蝶仙子,女巫,連1歲好細條都有呀,好得意架~
其他特別款見到有扮雞仔,太空人,胡廸同胡廸女朋友,
海盜,同愛麗斯故事中的紫色cat都有 ...

D衫質素真係幾好

有無人呢兩日會去? 可唔可以幫手問下開倉至到幾多號? 同埋會唔會再返1-3歲o既裙仔? 上次唔記得問

男爵府

請問 12/31 日還開不開門? 是否也到 6:00pm ?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大人碼個d係8-10yds,只得白x公主同埋護士服裝,我唔鍾意.另外,我昨天在兒童快報見到d公主衫,同呢間一樣,(新款-超抵)
我今日會去退$,因我個肥妹仔真係唔啱著

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琴日去左,
買左幾條裙,
我主要買兩歲半, 但貨量唔多,
結果左摷摷右摷摷下俾我搵到件甲蟲係啱依家著, 一條護士裙(唔係佢本身掛喺度果d, 個款靚好多架), 仲有d仙子裙, 但就大少少, 下年一定啱著, 另外有條女"毛"裙~
其實買多左, 都唔知著唔著得晒,
不過又真係抵, 破財啦~

大宅

唔知31號仲有冇得買呀??

侯爵府

琴日問佢, 佢話會開到10月31~

別墅

To Paklok,
Hi !我是昨天同你一起找衫的那個有半歲囡囡的Mami, 我有後悔沒有買那件護士裙!

To Anitalove
會做到31號,但聽聞30日生果日報會出副刊,我相信會多人

另我幫我仔的朋友仔(around 4歲)揀了snow white, sleeping beauty, bell?(我不懂串), Trinkle bell、冰雪女王及灰姑娘衣服。好靚!我自己囡就甲蟲,阿仔就牛仔及peter pan。可能我見disneyland hotel買得好貴,我覺得好衹。
我問過主持人每天都有貨返,不過不知道是什麼size及款。
昨天我走只餘下比較大的szie,四歲及以下bell及snow white (Disney款)又或是仙子、甲蟲及南瓜女巫。

侯爵府

原帖由 阿詩 於 09-10-29 13:30 發表
To Paklok,
Hi !我是昨天同你一起找衫的那個有半歲囡囡的Mami, 我有後悔沒有買那件護士裙!

To Anitalove
會做到31號,但聽聞30日生果日報會出副刊,我相信會多人

另我幫我仔的朋友仔(around 4歲)揀了snow white, sleepi ...

hihi~
我俾囡囡試左啦d裙仔,
有果d都係大少少, 佢d碼號較細,
但好靚呀, 尤其係甲蟲同護士果兩條,
你做左熟客仔, 打去叫佢留俾你得唔得呀?

男爵府

開倉至31/10。
臨近尾聲,唔會再返新貨。
今日仲有BELL、SNOW WHITE、 美人魚、灰姑娘(長袖)、甲蟲服(2歲碼)、狼人、南瓜女巫、醫生袍.....
公主裙全部都係由3歲開始。(3-4Y)(5-6Y)(7-8Y)

複式洋房

可可告知在哪裡?

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

睇噃第1頁啦! 人地講得好詳盡架!

大宅

i got four dress today, Fairy style, so fancy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

複式洋房

I bought for my friend's daughter. Very nice and cheap.

原帖由 steamball 於 09-10-30 19:38 發表
i got four dress today, Fairy style, so fancy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至