美容扮靚

跳至

首頁
12345...32

尾頁

別墅

Re: Tense slim真係好掂呀~!

rennielo,

仲有個promote喎!
我啱啱先買左$399 2盒,送多10支,Total 30支,
我買埋果2盒,就無曬啦喇!
你唔好灰心,行多幾問萬寧應該仲有得送架!

~~~你地會唔會放係雪櫃呀? ?-(

子爵府

kakab105

我都係飲左3日. 係第一日飲完, 第二朝早好有需要地去廁所. 今日已經無特別感覺. 話時話今晚=飲第3支, 已經唔記得飲. 唯有食完飯醒起先飲番補數.

mamee

大宅

Duck:

你去邊間萬寧買呀?

別墅

小白兔,

觀塘、中環都有!

~~~你地會唔會放係雪櫃呀?

該用戶已被刪除

大宅

唔會瘦胸ga~

duck:

我冇放入雪櫃呀~

洋房

我想問你地飲左落肚幾耐就"好需要去大大"? 通常要去幾多次?
如果咁橋o係車度咪慘, 點夾時間先最好.
我想試架, 夾得到o係公司去大大就最正喇.

別墅

小白兔,

我已經放左5枝,今晚就開始飲,希望去到水腫啦!

你買到$399送10未呀?
該用戶已被刪除

別墅

princessjennifer,
要買你就要快喇!
係萬寧最平呀!
$399兩盒送10枝=30枝

別墅

請問係咪間間萬寧都係做突價呀?
$399兩盒送10枝=30枝??

別墅

東港城果間話做完冇得送~~~

男爵府

紅磡近黃埔果間仲有呀

別墅

kakab105,kiukiubb,Thanks !

大宅

如果荷爾蒙分沁失調,唔知得唔得.
因為經常性又肥又腫

珍珠宮

畀面勳章

kakab105 寫道:
ng

咁最平係 你喇!! 我尋晚飲第一次 都去左2次~~ 今早個肚都有d 搞搞地~~

我剛才中午飲了一支,現在覺得個肚好多風,搞搞下,幾呢咕lu。。。去了一次大大,像肚瀉。正常嗎?

複式洋房

我今日去美孚萬寧佢地得番一盒贈品,我計過都ok ($399
25支),好過周圍搵.
原來個promote冇話完唔完,總之佢地d贈品(五支裝),
一日未送晒就一日未完.好似旺角其中兩間萬寧送晒,
呢兩間個promote就叫完左.

珍珠宮

畀面勳章

今晚去左2間mannings問.

西環o個間係$399兩盒, 但只係送5支, 佢話係以一個transaction計. 我冇買到.

我老公放工經過太子mtr近花園街mannings, 都係$399兩盒, 送10支, 即刻買.

ps: 點解有d 送5支, 有d送10支??? ?-(

別墅

我也想減肥,但有一点想問,因之前有Mami 開 Topic 說飲了半年那隻楊X华的減肥茶,之後甲狀腺生瘤,之後有很多Mami 也回應說有朋友飲了也有生瘤,所以想問一下Tense slim 是否同一類減肥藥?因雖然很想減肥但希望用健康方法,不好意思!!

大宅

太古城唔知仲有冇呢?

我飲完都好多風~~打晒風個肚!!

首頁
12345...32

尾頁

跳至