跳至

首頁

尾頁

洋房

之前係BB展報左10月1日同阿仔去Face影相,
於是就上網睇下有無媽咪比意見,
見到有幾位媽咪都覺得好差,無論影相(攝影師、引BB笑o既人)定係揀相時(職員好hard sell)都非常不滿,心想死o勒,影唔影好呢!
最後當然有影啦!
拍照前兩天,Face工作人員已經打比我,
提我10月1日book左影相,建議爸媽就影兩套,BB就約5套,仲好細心提媽咪可以化妝,上鏡會好D,
仲叫我同BB傾計,比定準備BB,同埋帶BB平時玩開o既玩具去,我覺得整個談話過程都非常有禮細心!
到影相當日,Face按排左個哥哥引我阿仔笑,
起初我都好膽心,因為阿仔鍾意女性多D,
見親男性都會喊,但出奇地,呢位哥哥非常識引我阿仔笑,我好滿意!
到左10月11日揀相時,職員會先叫我地自己睇一次,
佢會行開,任我地自己睇,睇完先叫佢,之後佢會介紹下有乜相簿套餐,我覺得招呼我o既兩位職員都唔hard sell!我自己選擇左其中一個相簿套餐,包括一本設計左o既相簿、再送多個10x10相架(要問有乜送,先會送,但其實一問就送),之前套餐已包一個10x10,另外再送多一個可以放四張相o既相架!
另外有人介紹有著數好多,原本$988只有可揀20張相,有人介紹可以由20張相升級變30張相!變相送左$480比你,因為每加一張相加$48!
如果各位媽咪有興趣可以話我知!

複式洋房

can i know that how much u add for the album pack? as actually i have taken photos there too, the photos are really nice and the services is good to me too (the whole arrangement is similar as yours).

i have also asked if they can have additional offer ar! but they said no la, as it is already the discounted price, so no 4 in 1 photo frame lor.

So really want to know how much have add for your pack finally ar! as actually i like that frame too

原帖由 teresaluk801 於 09-10-13 01:13 發表
見到有幾位媽咪都覺得好差,無論影相(攝影師、引BB笑o既人)定係揀相時(職員好hard sell)都非常不滿,心想死o勒,影唔影好呢!
最後當然有影啦!
拍照前兩天,Fa ...

大宅

d效果影成點? 可唔可以PM你阿b影左d相?

子爵府

好媽媽勳章

I m going there in this month end.. i join 988 - 20 / 22 photos.. with a extra 10inch frame.

別墅

點可以送多10張相,
我朋友介紹佢話只會送5張

如果送10張又唔錯ah.

原帖由 teresaluk801 於 09-10-13 01:13 發表
最後當然有影啦!
拍照前兩天,Fa ...

大宅

有無人可以介紹我?

邊個 package 抵d

複式洋房

i can refer you ar! but i remember the sales said that can have 5 photos more only wow, not 10.
is it ok?

if it is ok, i can pm u my vip # ar!

原帖由 carmensamso 於 09-10-13 17:12 發表
有無人可以介紹我?

大宅

ok... please pm/e mail me @
[email protected]

複式洋房

pm la ^^

洋房

回覆 5# doramon22 的文章

face職員話只要講我會員號碼或電話號碼就可以自動升級由20張相變30張相!我剛剛星期日先去揀完相,我同我老公都聽到,應該唔會有錯,你係咪有興趣,我可以打去問多次!

洋房

原帖由 carmensamso 於 09-10-13 17:12 發表
有無人可以介紹我?

我覺得K-1 $988個抵D,因為宜家我介紹可以自動由20張變30張!
仲有呀!揀個平d,如果到時d相靚先再買相簿package會好d,萬一d相唔太滿意都唔會迫住整本相簿!因為K-2要成$2688,都係得30張相

別墅

回覆 2# teresaluk801 的文章

好呀,你俾資料我啦,PM我!!
唔該先!!

洋房

原帖由 doramon22 於 09-10-14 22:37 發表
好呀,你俾資料我啦,PM我!!
唔該先!!

已PM給你!

別墅

received with many many thanks!!

原帖由 teresaluk801 於 09-10-15 22:45 發表

已PM給你!

大宅

我都在10月9日影相,10月12日就簡相。
我join左k2,本來只想加多10張相,要900幾,後來個工作員話只需加多$1200,就可以取回所有相及將相簿升級,我老公就話好,全部相都影得好滿意。
因d相要3個月後才有,所以我自己就去快圖美再做一本,大家可以去睇下

http://fdw.fotomax.com/imagestore/preview/091016395183.htm

大宅

宜家我介紹都可以自動由20張變30張!
有興趣的可pm我。

複式洋房

very nice ar! let me make one on fotomax too sin, as mine at FACE also need to wait till Jan la, so long

原帖由 absee 於 09-10-21 13:37 發表
宜家我介紹都可以自動由20張變30張!
有興趣的可pm我。

大宅

fotomax 1星期就有,而且有3個月綱上版,
都係3百幾蚊。

大宅

原帖由 absee 於 09-10-21 13:34 發表
我都在10月9日影相,10月12日就簡相。
我join左k2,本來只想加多10張相,要900幾,後來個工作員話只需加多$1200,就可以取回所有相及將相簿升級,我老公就話好,全部相都影得好滿意。
因d相要3個月後才有,所以我自己就去快圖美再做 ...

好靚呀

大宅

唔好意思, 我剛想在FACE影相, 請問可否PM我VIP NO. 我想JOIN $988那PACKAGE, 變30張相. 謝謝!

原帖由 teresaluk801 於 09-10-13 22:51 發表

我覺得K-1 $988個抵D,因為宜家我介紹可以自動由20張變30張!
仲有呀!揀個平d,如果到時d相靚先再買相簿package會好d,萬一d相唔太滿意都唔會迫住整本相簿!因為K-2要成$2688,都係得30張相 ...

首頁

尾頁

跳至