自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我昨晚都拎左! 填份FORM就OK,個姐姐叫我填番週數同預產期,我老作上去

大宅

頭先我去換左啦,火都滾!3個職員,我分別叫佢做ABC啦,我比張coupon佢話換野,

A佢: 你係咪產婦?
我: 係.........因為睇到你地寫既野,知道要答係
A佢: 要大肚先可以換架喎,望住我個肚
我: 我知呀,我有呀
A佢:俾問卷我填
我:填完交左俾B職員,A唔知去了邊

B佢: 係咪你本人換?
我:係囉
B佢:你e+大緊肚?
我:都話係囉
B佢:叫C取薑醋
C佢: 太太,coupon呢?
我: here
C佢: 睇黎睇去既coupon,話,要大肚先可以換喎,你係咪..........
我:都話係囉 ,我咪寫左有2個月囉,2個月見肚架咩?

C佢:望住我個肚,拿薑醋呀唔該

原帖由 高齡產婦 於 09-10-15 15:02 發表
我啱啱在沙田MTR連城換咗, 佢話要孕婦先可以, 我就即刻話自己係啦, 妳吹我咩...之後填問卷, 成功換咗比我媽咪食...

都SHORT SHORT地架, 孕婦點食薑醋呀, 子宮收縮架...

...

大宅

我昨晚係彩虹換了,只是填表格就有得換。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 小咪媽 於 09-10-16 20:35 發表
頭先我去換左啦,火都滾!3個職員,我分別叫佢做ABC啦,我比張coupon佢話換野,

A佢: 你係咪產婦?
我: 係.........因為睇到你地寫既野,知道要答係
A佢: 要大肚先可以換架喎,望住我個肚
我: 我知呀,我有呀
A佢: ...

吓......問咁多次?
我驚我口窒窒,有破讚喎~~

子爵府

我有三張coupon,諗住試下一次過換得唔得,個職員話唔得,每人只可換一次,咁我就同佢講,你俾兩張表格我返去俾朋友填,跟住晏d一次過換晒

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 005001 於 09-10-16 21:18 發表
我昨晚係彩虹換了,只是填表格就有得換。

我都係彩虹換架,一次過比我換晒六盅,我朋友換左十盅!!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁好既~
(天盛個間)
我今日係天水圍佢唔比我一次換呀~
話每人只可以換一次~
咁我之後叫我99去幫我換~
佢又唔想比我99換~話你有大肚咩~
我換左自己個張先~之後我問左佢~係咪填左之後咩人都可以換~佢地話係~
仲有態度勁差~
【WING】◤[幸福]慢慢接近﹏°我要永遠留不住它〤..╭ 》〃"'。你會為我去學慬 ︴珍惜嗎???↗°° ] || 對你真的.有期望]] ┌我!!!"不管一切**只要有樂怡❤已經心滿意足!!┐期待你快高長大=]

禁止發言

別墅

佢地都喺話要大肚先得, 我問佢地取咗張from話比人填完先嗱回來, 轉頭就填返比佢地, 不過佢地無問喎
可能我剛剛用coupon買完嘢, 買嗰時嗰sales仲好鬼熱情, 話認得我上次同佢買coupon, 其實上次sell 我個sales今日咗放假,真喺好鬼好笑
我喺青衣城換, 放工7點幾仲有10幾盒

大宅

今日去咗銅鑼灣換, 都冇問你係唔係大肚婆, 服務都ok.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今日係屯門西鐵站換~
佢地都冇問我野~仲要好好態度~
【WING】◤[幸福]慢慢接近﹏°我要永遠留不住它〤..╭ 》〃"'。你會為我去學慬 ︴珍惜嗎???↗°° ] || 對你真的.有期望]] ┌我!!!"不管一切**只要有樂怡❤已經心滿意足!!┐期待你快高長大=]

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 壞女孩~yuki 於 09-10-17 15:52 發表
我今日係屯門西鐵站換~
佢地都冇問我野~仲要好好態度~

咁我陣間都去果間換先

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我今日都換左啦

佢見我推住bb車就問: bb出左世啦?
我: 係呀
佢:哦.....自己冇整薑醋

跟住我都冇理佢
填完就拎野走
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

子爵府

好媽媽勳章

我換到喇,係屯門市中心,西鐵果間換晒,不過就覺得好唔掂D員工,間舖豆腐膶咁細有5個員工,但係要換野填表都要經3個員工先可以攞到.我地換野就唔理姐,見D人想買野企係收銀處都冇人理,搞到個客走埋...都唔知做咩既
P.S.都要問我係咪孕婦...我更係話係啦:;pppp:

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我係荃灣換左

services very good.

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 壞女孩~yuki 於 09-10-16 21:56 發表
咁好既~
(天盛個間)
我今日係天水圍佢唔比我一次換呀~
話每人只可以換一次~
咁我之後叫我99去幫我換~
佢又唔想比我99換~話你有大肚咩~
我換左自己個張先~之後我問左佢~係咪填左之後咩人都可以換~佢地話係~
仲有態度 ...

我頭先去換,個女仔都望一望我個肚,但態度都OK嘅,我老作完份嘢就拎埋碗嘢走了:loveliness:

男爵府

我換了,
but not good taste. really bad.

原帖由 vicky 於 09-10-18 15:28 發表

我頭先去換,個女仔都望一望我個肚,但態度都OK嘅,我老作完份嘢就拎埋碗嘢走了:loveliness:

子爵府

好媽媽勳章

我都食左喇,

別墅

我仲未食喎

伯爵府

醒目開學勳章

係呀,我仲一次換2張
原帖由 littlestar08 於 09-10-17 15:41 發表
今日去咗銅鑼灣換, 都冇問你係唔係大肚婆, 服務都ok.

首頁

尾頁

跳至