婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知道呢到有無離左婚既ex 新抱呢?
上個月我ex 奶奶知道左我同距個仔正式搞離婚。
距第一個反應就系“等到4月先啦,大仔要結婚,等距地結左婚先離啦。”
第二個反應就系“你離還離唔好搞到我啊!”

哈哈哈~ 唔知點解今日突然念返,覺得距好搞笑~~~~

珍珠宮

畀面勳章

你99大仔係唔係明年4月結婚,如果係睬佢都傻,既然你地決定咗,佢都係為自己驚面對d親戚,而佢咁快關後門,佢係唔係驚要照顧個孫呀?

男爵府

同得你個仔離婚, 即係吾再愛佢啦. 仲要幫你大仔諗埋? 你EX99都真係強

別墅

距個孫,者系我個仔已經跟左我成年啦,我只系比“奶奶”湊過一次甘大把。
距個大仔就系明年先結婚,所以我米話距搞笑lor~ 我結婚個陣已經要就晒距幾時結,搞到我岩岩生完就系甘po來po去~ 而家離婚都要人就埋距~

禁止訪問

別墅

原帖由 o狂人o 於 09-10-13 10:27 PM 發表
同得你個仔離婚, 即係吾再愛佢啦. 仲要幫你大仔諗埋? 你EX99都真係強

系家~ 距系我識既女人當中唯一一個令我會當面鬧,系好惡甘鬧過。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

佢都傻傻地!?-(

別墅

原帖由 katrinawg 於 09-10-13 10:33 PM 發表
樓主,,,不要彩你的ex奶奶.....!! 佢以為自己仲係你奶奶丫...仲要就佢~??

我聽到之後第一個反應唔系唔理,系一定要理~ 距既然甘想我4月,我就偏偏要早d~ 哈哈哈~ 激死距~~~~~ 哈哈哈哈~~~

大宅

佢係咪shock?離婚幾時離都關佢事

大宅

原帖由 三月媽咪 於 09-10-14 12:03 發表
唔知道呢到有無離左婚既ex 新抱呢?
上個月我ex 奶奶知道左我同距個仔正式搞離婚。
距第一個反應就系“等到4月先啦,大仔要結婚,等距地結左婚先離啦。”
第二個反應就系“你離還離唔好搞到我啊!”

哈哈哈~ 唔知點解今日突 ...

你ex奶奶有病要睇醫生:;pppp:

別墅

原帖由 ip1236hk 於 09-10-13 10:43 PM 發表
佢係咪shock?離婚幾時離都關佢事

回想起以前,如果唔系距sort 就系我sort 了~ 比距搞到我產後憂x 好yeah~~~ 以後都唔會見距 + 好唔願意地叫距奶奶lu~~~

大宅

傻傻地,早D離,唔好等.

別墅

不過話時話啊,聽到距講話 “你離還離唔好搞我啊!” 呢句我真系放鬆晒~ 幾驚距有唔知會發咩癲好似上次甘系甘call 我叫我去tum 返距個仔啊~

男爵府

去又好意思同您出聲....佢係咪有病架~?

別墅

原帖由 cc1549 於 09-10-13 11:01 PM 發表
去又好意思同您出聲....佢係咪有病架~?

唔知距啊~ 不過已經系我ex 奶奶啦~ 理得距死啦~ 哈哈哈~~~

禁止訪問

別墅

可以離開距地既家!萬歲~~~~~
念念下仔仔跟唔跟埋我姓好呢? 念左年幾都無答案~~

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 三月媽咪 於 09-10-14 13:16 發表

可以離開距地既家!萬歲~~~~~
念念下仔仔跟唔跟埋我姓好呢? 念左年幾都無答案~~

要你ex c6同意架

禁止訪問

男爵府

你ex99係咪受唔起刺激, short 咗呀
都離婚啦, 仲理佢
佢有妄想症狂
如果係我, 快快搞掂, 連mobile no. 都轉埋佢
就算比你ex知 number, 都要同佢聲明
唔可以比第個, 如果唔係告佢 then 再轉no.

首頁

尾頁

跳至