跳至

首頁

尾頁

大宅

有無住係將軍澳區的0801小朋友預備10年9月入學呢?
我現時幫bb報左5間學校, 去左一間開放日, 但仲未收到面試通知, 唔知大家的進度如何呢?

大宅

你好, 我住調景嶺, 我同BB報咗屋企附近1, 2間, 但未INTERVIEW, 你報咗邊幾間呀? 應該差唔多開始IN.

原帖由 佩兒 於 09-10-15 10:12 發表
有無住係將軍澳區的0801小朋友預備10年9月入學呢?
我現時幫bb報左5間學校, 去左一間開放日, 但仲未收到面試通知, 唔知大家的進度如何呢?

大宅

我報左以下五間, 不過仲未收到面試通知, 你又報左那幾間呢
?1. 明德救世軍(不過應該無行, 因為而家先排到07年1月申請的學生)
2. 華都獅子會(健明村)
3. 厚恩幼兒學校 (厚德村)
4. 茵怡幼兒園(寶林)
5. 梁省德中英文幼稚園(尚德村)

複式洋房

今日IN翠茵(新都城)N1,即日就收!

大宅

我同你差不多, 都有報厚思, 茵怡, 明德, 另外我報咗屋企附近的健明幼兒學校.
健明今個星期五要面試, 你呢?
原帖由 佩兒 於 09-10-17 13:02 發表
我報左以下五間, 不過仲未收到面試通知, 你又報左那幾間呢
?1. 明德救世軍(不過應該無行, 因為而家先排到07年1月申請的學生)
2. 華都獅子會(健明村)
3. 厚恩幼兒學校 (厚德村)
4. 茵怡幼兒園http://ads.baby-kingdom ...

大宅

暫時收到厚恩通知11月中去面試, 但係我仲未去參觀, 諗住今個星期六去睇睇

如果你住健明, 我上次去華都獅子會open day感覺都很好, 佢就2月開n班, 不過學費就貴左d, 同埋對我黎講遠左d(我住廣明)! 另外唔知你有無留意保良局蔡繼有(彩明)呢? 我睇左佢個視評都唔錯, 諗緊報唔報好!

原帖由 purplerabbit 於 09-10-21 23:08 發表
我同你差不多, 都有報厚思, 茵怡, 明德, 另外我報咗屋企附近的健明幼兒學校.
健明今個星期五要面試, 你呢?

首頁

尾頁

跳至