自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

Please PM the member information to me. Thanks!!!

大宅

please pm me .thanks

伯爵府

醒目開學勳章

想問推薦張卡同唔同16個印果張? 我用新會員果張儲緊, 得唔得架?

大宅

回覆 23# MK2006 的文章

我試過比會員no.佢,但唔得,因為佢話要出示埋張會員咭先得。所以都係要16個印。

男爵府

下? 咁仲有冇人試過12 coupons 可以join? (only have membership no.)

別墅

問過唔同card都得
我有1張推薦卡儲12個印果張, 印咗2個印,
可同你地交換, 但要付郵費及回郵信封比我,
要比返2個印我呀, 因我仲儲緊未續會

*ps我仲有1張16個印的card, 印咗4個印
如果有1張card 有2個 or 6個印都可以交換

有興趣pm比我
原帖由 MK2006 於 09-10-18 22:31 發表
想問推薦張卡同唔同16個印果張? 我用新會員果張儲緊, 得唔得架?

大宅

Please PM to me, Thanks!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

入會辦法好複雜,但係都算睇得明既,新會員同現有會員張咭應該唔同架,同埋現有會員推薦朋友入會都會有9折優惠券,咁...即係我要吸夠16個印呀,唉...仲要食多300蚊添

http://www.genkisushi.com.hk/tc/recruitment_details.html

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 心心形形 於 09-10-19 00:29 發表
我試過比會員no.佢,但唔得,因為佢話要出示埋張會員咭先得。所以都係要16個印。

唔係喎, 我都係就咁比個會員no. 同名比我個幾個 friends, 佢地都成功攞到張會員推薦版既 12 個印卡仔, 會唔會係個別分店做法唔同呢?
:cheeze:  :wave:

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

巳回覆了send了pm給我的媽媽們了...

原帖由 wcpcelia 於 09-10-18 21:01 發表
推薦入會只需12個印花 ($50一個), 冇推薦人就要16個印花先入可以做會員!
我本身是會員, 如你們有興趣入元氣會,我可以pm會員編號比有需要的媽媽...
你只需要send個pm比我便可以了 ...

大宅

我有興趣入元氣會,可以pm會員編號比我嗎?
thanks.

原帖由 wcpcelia 於 09-10-18 21:01 發表
推薦入會只需12個印花 ($50一個), 冇推薦人就要16個印花先入可以做會員!
我本身是會員, 如你們有興趣入元氣會,我可以pm會員編號比有需要的媽媽...

伯爵府

醒目開學勳章

如果要出示埋張會員咭, 我都可以叫個friend幫我既, 但d員工洗唔洗咁認真丫....

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

please check pm, thanks ~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

吓 ~ 乜要出示架 ???

大宅

好媽媽勳章

Please pm to me , thanks

大宅

原帖由 鎰仔mama 於 09-10-19 12:50 發表
吓 ~ 乜要出示架 ???

真係wo. 我係黃埔個間

珍珠宮

畀面勳章

pls pm me

原帖由 akvbi 於 09-10-18 00:47 發表
pm 左比你啦!

別墅

如要會員no 都可send pm 比我, 我可以比名同會員no你地 or............
同你地換卡, 張卡只須耍 12 個印,
如果你張卡印咗 2/4/6/8印都可以換, 就可儲少4個印
(只須付郵費)
(我仲欠2個印就可交form, 如要換請快)
有興趣pm比我

大宅

環保接龍勳章

可否PM我會員no. 及 姓名 Thank You!

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都想要會員no. 及 姓名 呀!

thank you very much.
:wave: :wave: :wave:

首頁
12345...8

尾頁

跳至