美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

今日,我見到自己眼紋多左幾條 (笑時皺d)
請大家教吓我有什麼補救方法??
用什麼牌子去眼紋及黑眼圈??:-(
thanks

瑪瑙宮

我覺得 clarins eyemask 幾好, 唔算貴.

原帖由 ru_663th 於 09-10-18 01:25 發表
今日,我見到自己眼紋多左幾條 (笑時皺d)
請大家教吓我有什麼補救方法??
用什麼牌子去眼紋及黑眼圈??:-(
thanks

大宅

Nancy, how much is it??

原帖由 Nancy20090615 於 18-10-2009 22:35 發表
我覺得 clarins eyemask 幾好, 唔算貴.

瑪瑙宮

好似係 200 咁上下, 一支淨查眼都可以用幾多次架.
不過我眼紋唔算多同深, 否則, 唔知 clarins 救唔救倒.
原帖由 warnerbros 於 09-10-21 13:48 發表
Nancy, how much is it??

大宅

THANKS

原帖由 Nancy20090615 於 21-10-2009 14:49 發表
好似係 200 咁上下, 一支淨查眼都可以用幾多次架.
不過我眼紋唔算多同深, 否則, 唔知 clarins 救唔救倒.

伯爵府

眼部產品我真係試過n隻, 貴之1千銀之上都有試過, 效果都一般般, 反而醫學用牌子jabashe(唔知有無串錯)既眼部精華同眼霜, 我覺得無論去黑眼圈, 收眼肚, 去眼紋都有明確效果, 未試過可以試吓, 但眼紋一出基本上唔好諗住搽野可以無左, 只係令佢無咁嚴重...

大宅

請問jabashe可以係邊到買到 ?

伯爵府

原帖由 annstar 於 09-10-22 15:32 發表
請問jabashe可以係邊到買到 ?

好多診所都有得買, 你check吓, 我同我朋友買佢幫我起代理度羅貨, 我唔介紹啦廢時比人話我sales野

別墅

jabashe幾錢??如果想買可以搵你嗎??

伯爵府

原帖由 ggg2002 於 09-10-22 17:01 發表
jabashe幾錢??如果想買可以搵你嗎??

如果我無記錯e 生價應該眼精華$5xx, 眼cream$4xx.

瑪瑙宮

唔平啊~ 可以用幾耐呢?
原帖由 fatping 於 09-10-22 17:43 發表

如果我無記錯e 生價應該眼精華$5xx, 眼cream$4xx.

伯爵府

原帖由 Nancy20090615 於 09-10-22 20:28 發表
唔平啊~ 可以用幾耐呢?

2隻都係15ml

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

我都係用 jabushe,serum 同 cream 一齊用,真係一次見效,令我好滿意,而且價錢唔貴,會繼續用!

大宅

原帖由 greenpea 於 09-10-23 11:09 發表
我都係用 jabushe,serum 同 cream 一齊用,真係一次見效,令我好滿意,而且價錢唔貴,會繼續用!
w

Where do you get it? Can you pls pm the info to me?

大宅

我都係用jabushe,只用過cream,幾好呀,我記得好似三百幾蚊,更便宜的eye product當然有,不過三百幾一枝eye cream都唔算特貴,袁X明介紹果枝過千添啦.

大宅

Jabushe eye lift serum (試用中$4XX)
for dark eye circle and puffiness
Jabushe anti wrinkle serum(未用)
Jabushe original cream(用緊舊裝)
我響雅蘭–間診所買,登記資料後重有9析和sample 送
點解淨係診所先有得買?原因當中的QAL-100獲國际知名医學文獻The British Journal of Dermatology(皮膚科)2003刊載為現今最有效的抗皺護膚組合,唔知2009 重有冇其他發明勁過佢
不過都想在這裡講講用eye lift serum嘅感受,戴大眼仔睇電腦仲成日開冷氣,隻眼搽乜都乾,用呢隻,第一次那到bill眼水 和眼周圍發熱,好明顯之前搽的都唔吸收,眼仍然很乾,之後搽,只係眼周圍熱熱地,搽面珠試下啦,又唔熱
唔知其他sis有冇呢個反應?

伯爵府

我用了,眼周圍生油脂粒,好少份量塗茶都出,但去紋係可減淡,它只適合唔出油脂粒的人仕用。
油脂粒好煩,眼霜唔茶又有紋,茶左又生油脂粒。有無眼霜又去紋又去油脂粒呀。

大宅

原帖由 missyoumum 於 09-10-25 11:02 發表
我用了,眼周圍生油脂粒,好少份量塗茶都出,但去紋係可減淡,它只適合唔出油脂粒的人仕用。
油脂粒好煩,眼霜唔茶又有紋,茶左又生油脂粒。有無眼霜又去紋又去油脂粒呀。 ...

我冧我真係好乾,勁厚full都冇油脂粒
你的問題確實cake手

大宅

原帖由 藍貓仔 於 09-10-25 10:09 發表

我響雅蘭–間診所買,登記資料後重有9析和sample 送
點解淨係診所先有 ...

麻煩PM雅蘭邊間診所比我,得嗎﹖

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Would you pleased PM your clinic information to me? Thanks!!

原帖由 藍貓仔 於 09-10-25 11:09 發表

我冧我真係好乾,勁厚full都冇油脂粒
你的問題確實cake手

首頁

尾頁

跳至