二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

出售澳門新濠天地$650 濠賞分換領券
天幕「龍騰」表演優先入場證兌換券4張
有效期至:15/APR/2010
有興趣可pm 我聯絡﹗

別墅

出售澳門新濠天地$650 濠賞分換領券及
有興趣可pm 我聯絡﹗

大宅

d 分係如何用法呢, 是否可以入住酒店呢, thx
原帖由 albe 於 09-10-19 07:14 發表
有興趣可pm 我聯絡﹗

別墅

可唔可以用黎入住酒店真係唔清楚,不過我可以打份簡單條款出黎俾你睇下~,暫時我只知係以HKD1=1分。
1)兌換卷持有人需先成功申請為會員,方可使用兌換券
2)會員必須為18歲或以上
3)只適用於新濠天地之食肆(饕食天地及江戶日本料理除外)、ROCK SHOP、天幕禮品店及新濠天地會會員獎賞計劃內之專案
5)留意頁之有效期,逾期無效。
6)不可兌換現金及作現金透支,得獎者不能得到任何現金或現金透支之差額保償
7)此兌換券只限全額兌換,剩餘之面額將不獲退款
8)不可更改、複印、手寫、偽造、水浸等等
9)此兌換券不可與其他優惠使用
10)兌換人需持有身份證
其他幾項我沒有打出,因與其他優專券同義,如:中文版作準、保留使用權利等。
希望答到你啦﹗
如你有興趣可PM我開價﹗^^

原帖由 interasian01 於 09-10-19 15:33 發表
d 分係如何用法呢, 是否可以入住酒店呢, thx

別墅

有興趣可pm 我聯絡﹗

首頁

尾頁

跳至