興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

呢本幼兒童書很益智, 我從網上查過, 响台灣嘅金石堂有得賣, 但香港的三聯 / 商務 / 大眾都冇, 請問有冇人知邊度有得買嗎?

複式洋房

i just know the english version that u can buy in page one

子爵府

oh, thanks for your reply. Let me check the eng. version, hope not too difficult la.

伯爵府

原帖由 加菲 於 09-10-21 18:15 發表
呢本幼兒童書很益智, 我從網上查過, 响台灣嘅金石堂有得賣, 但香港的三聯 / 商務 / 大眾都冇, 請問有冇人知邊度有得買嗎?

係咪lee 本?

大宅

親子洋有簡體版.

侯爵府

page one, metrobook, dymocks, that bookstore in pacific place ( I don't know the name).

複式洋房

but, you can find it from the library at no cost. (eng version)

原帖由 chan328 於 09-10-22 22:45 發表
page one, metrobook, dymocks, that bookstore in pacific place ( I don't know the name).

大宅

我去年係灣仔天地買到簡體版

原帖由 加菲 於 09-10-21 18:15 發表

首頁

尾頁

跳至