自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我依家係38週,朋友明天註冊,我想去觀禮(因為佢下個月先擺酒,到時我去吾到),但老公反對,佢話當佢迷信,所以吾想我去...其實大肚係咪真係吾可以去觀禮架?

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

都唔一定既, 我當年陀住大仔都有去同學既婚禮同飲宴!

大宅

姊妹就唔做得,觀禮,飲,OK

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

不如妳問咗 99 先 ................
老人家話可以咪得囉

原帖由 ccng888 於 09-10-23 21:10 發表
我依家係38週,朋友明天註冊,我想去觀禮(因為佢下個月先擺酒,到時我去吾到),但老公反對,佢話當佢迷信,所以吾想我去...其實大肚係咪真係吾可以去觀禮架? ...

別墅

去得

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

why not ? 觀禮係西式,迷信係中式。

公爵府

畀面勳章

回覆 2# siemens 的文章

去得

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我大肚時飲咗3次

3個月時(未announce), 老公表妹結婚, 有去飲
9個月時, 老公表弟結婚, 老公出差, 我一個做代表去飲
10個月時, 我細妹結婚, 行church, 晚黑banquet我都有出席....飲完3日後穿水生咗阿仔

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

喜事應該冇問題

珍珠宮

可以的.
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至