意見反饋
義工

產前產後 今日: 15|主題: 241061

我想搵胎兒係肚裏週數成長變化表

男爵府

國民生產總值:6445

畀面勳章

我生第一胎個陣,
曾經係呢度搵到一篇好長篇o既list,
係胎兒係肚裏唔同週數, 不同的分展,
請問仲有冇sis keep 住個list 呀??
many many thanks!!!

(例如bb 第幾週有唔同發展list, eg, 第16 週 -20週, size 大約幾大, 開始有胎動等等...)

大宅

國民生產總值:1218

畀面勳章 環保接龍勳章

Johnsonsbaby 個網有呀~

複式洋房

國民生產總值:450

http://www.freetalkhongkong.com/ ... rticles&secid=1

大宅

國民生產總值:1652

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個個星期都睇 johnsonsbaby 架..
http://www.johnsonsbaby.com.hk/pregnancy/default.aspx

男爵府

國民生產總值:6445

畀面勳章

唔該晒各位^^

禁止訪問

國民生產總值:289

大宅

國民生產總值:2835

thanks for sharing~

大宅

國民生產總值:4033

好媽媽勳章

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1275928&extra=page%3D3

原帖由 喜洋洋 於 09-10-23 23:28 發表
我生第一胎個陣,
曾經係呢度搵到一篇好長篇o既list,
係胎兒係肚裏唔同週數, 不同的分展,
請問仲有冇sis keep 住個list 呀??
many many thanks!!!

(例如bb 第幾週有唔同發展list, eg, 第16 週 -20週, size 大約幾大, ...

大宅

國民生產總值:1141

伯爵府

國民生產總值:19422

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我都係睇johnsonsbaby架.....
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

大宅

國民生產總值:1842

好媽媽勳章

原帖由 misslo 於 09-11-20 09:04 發表
我都係睇johnsonsbaby架.....

me 2

民房

國民生產總值:0

睛靈勳章

Johonsbaby web is very useful ar...Thanks

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.