烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

這個是我第一個整俾寶貝仔的生日蛋糕。老公唔抵得,話下個月佢生日都要一個。
:D :D :D

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Ianmammy 於 09-10-24 00:05 發表
這個是我第一個整俾寶貝仔的生日蛋糕。老公唔抵得,話下個月佢生日都要一個。
:D :D :D
?t=1256313337

http://i650.photobucket.com/albums/uu2 ...

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

好靚吖
---生命無價,請支持領養---

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 meko~ 於 09-10-24 00:16 發表
好靚吖

hi, 亞水, 我開左個topic, 叫 '㊣ 靚媽新〝煮〞意【貼圖區】㊣ '
已通知召版置頂或highlight, 你記得多啲入去post你既大作啦

大宅

好靚呀!
我想問下你洒週邊的朱古力針時會唔會洒出晒?難唔難洒?
再烦,也别忘微笑;再急,也要注意语气; ­
再苦,也别忘坚持;再累,也要爱自己。

大宅

原帖由 kinbb媽咪 於 09-10-24 00:19 發表
好靚呀!
我想問下你洒週邊的朱古力針時會唔會洒出晒?難唔難洒?

唔會。 輕輕打側個蛋糕再用手掌拿一堆朱古力花瓣慢慢痴上蛋糕邊。之後再用抿刀輕輕壓實。做完馬上放入雪櫃。

男爵府

珍珠宮

世上獨一無異~ 好有意思~~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

好靚!又證明了簡單就是美!

首頁

尾頁

跳至