自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 dreaming 於 09-10-24 00:30 發表

我估佢UP吓啫, 佢個女冇咁細係嘛?

ayia ! 比佢呃左tim

"與第一任妻子生下的女兒已20多歲,現在是空姐、在加拿大生活,偶爾飛到香港時會和他見面吃飯。"

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好好睇, 我都唱到聲都沙.

不過頭十幾分鐘音響有D問題, 支咪好細聲, 初初仲驚佢唔知點捱 3個鐘, 跟住就越唱越好, 中途佢只係休息左幾分鐘換件衫, 全晚不停唱, GOOD SHOW

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Sonic 於 09-10-24 00:54 發表
好好睇, 我都唱到聲都沙.

不過頭十幾分鐘音響有D問題, 支咪好細聲, 初初仲驚佢唔知點捱 3個鐘, 跟住就越唱越好, 中途佢只係休息左幾分鐘換件衫, 全晚不停唱, GOOD SHOW ...

佢真係毫不花考! 果幾套衫平時都著得返果隻, 不過唱歌真係好有實力, 根本唔駛好似其他歌星咁係咁換衫。

琥珀宮

好彩有bk自由講場, 如果睇完返到屋企冇人分享下真係會有失落感

子爵府

全場一齊唱 "是否我真的一無所有" 時真係好正 ,仲要即時錄低播番比我地聽

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

哈哈.你地咁快返到屋企既??
我都睇到好開心呀..
聽佢唱歌好lum

公爵府

原帖由 牛精仔 於 09-10-24 00:59 發表
好彩有bk自由講場, 如果睇完返到屋企冇人分享下真係會有失落感

哈哈.我認同呀..

禁止訪問

男爵府

聽到佢話:我相信我d歌永遠唔會過氣..........跟住唱"誰明浪子心", 好感人

琥珀宮

主唱:王傑@ 作詞:王傑@作曲:王傑@
王傑2009年新歌

我知道我是一個已經過氣的歌手

知道我寫的歌你不再聽之後
我想了很多藉口給自己一個解脫
不在乎你的詛咒我習慣漂泊
現實總會給人一些歡喜和憂愁
你要真對我無怨無悔的愛過
直到我閃亮的眼眸不再光芒的時候
你的笑容離開了我的左右
我想了很多藉口給自己一個解脫
不在乎你的詛咒不害怕漂泊
現實總會給人一些歡喜和憂愁
幸福的結局是多少辛酸在背後
直到我光輝的歲月慢慢黯淡的時候
你也開始鄙視我
眼淚說出了心碎
卻無力挽回失去的光輝
想飛卻已經是喝醉再分不出是南是北
很累這是是非非把一切都摧毀
有誰為你傷悲也只能獨醉
眼淚說出了心碎
卻無力挽回失去的光輝
想飛卻已經是喝醉再分不出是南是北
很累這是是非非把一切都摧毀
我只能向後退
獨自孤單地飛

琥珀宮

原帖由 Sonic 於 09-10-24 01:05 發表
全場一齊唱 "是否我真的一無所有" 時真係好正 ,仲要即時錄低播番比我地聽

係呀

琥珀宮

原帖由 lovejy 於 09-10-24 01:12 發表
哈哈.你地咁快返到屋企既??
我都睇到好開心呀..
聽佢唱歌好lum
一散場打的返屋企上bk

琥珀宮

原帖由 gitsoi 於 09-10-24 01:13 發表

希望王傑簽到間好既伯樂公司,等佢可以出多D好歌畀大家聽

我估, 任何一間都好過佢之前果間:;pppp:

公爵府

原帖由 牛精仔 於 09-10-24 01:23 發表
一散場打的返屋企上bk

哈哈.唔怪得啦..
我就要返到荃灣個邊
我開場之前係門口見到亞視個個林偉呀..

瑪瑙宮

好媽媽勳章

會我一定買, 一定要支持下佢 !!

我個時好鐘意佢架 !

上次睇志雲 , 佢個人好真下 .... 希望唱多 d 好歌比我地聽啦 !!!

原帖由 牛精仔 於 09-10-24 00:40 發表

唔知會唔會出dvd....

琥珀宮

原帖由 chickenwing2006 於 09-10-24 01:30 發表
會我一定買, 一定要支持下佢 !!

我個時好鐘意佢架 !

上次睇志雲 , 佢個人好真下 .... 希望唱多 d 好歌比我地聽啦 !!!

...
上次睇now.com 林shan shan訪問佢, 都好睇架, esp佢講到佢同佢爸爸果部份, 佢竟然對佢父母離婚覺得好開心, 因為唔駛再成日見到佢爸爸...好多年之後, 佢當時在台灣做特技人, 佢爸爸同d工作人員講宜家d特技人真利害時...竟然唔認得個特技人就係自己個仔...睇完覺得好悲哀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係架 .... 佢成長好似唔係甘開心, 所以成日都憂憂鬱鬱甘 lor !

仲有第 2 段婚姻又係唔多好, 個仔而家 1x
歲都好多年無見啦 , 見佢係志雲度表白又係好傷心甘架

不過睇完好彩以前搵落唔少 , 生活唔係好似係 "鷹x" 時講又爛賭又潦倒甘架 .....
再出黎唱歌係為興趣姐 !

佢唱歌真係好正

原帖由 牛精仔 於 09-10-24 01:41 發表
上次睇now.com 林shan shan訪問佢, 都好睇架, esp佢講到佢同佢爸爸果部份, 佢竟然對佢父母離婚覺得好開心, 因為唔駛再成日見到佢爸爸...好多年之後, 佢當時在台灣做特技人, 佢爸爸同d工作人員講宜家d特技人真利害時. ...

琥珀宮

原帖由 chickenwing2006 於 09-10-24 01:51 發表
係架 .... 佢成長好似唔係甘開心, 所以成日都憂憂鬱鬱甘 lor !

仲有第 2 段婚姻又係唔多好, 個仔而家 1x
歲都好多年無見啦 , 見佢係志雲度表白又係好傷心甘架

不過睇完好彩以前搵落唔少 , 生活唔係好似 ...
上次睇完佢一個文字訪問, 講到比佢間公司屈一堆新聞, 包括爛飲爛賭, 攪到個仔都以為佢係d咁嘅人, 我覺得佢間公司真係人渣公司 !

好彩, 訪問出左之後, 佢個仔在facebook同返佢老豆講, 佢冇當佢係呢d人。

子爵府

我都有睇!正到呢 期待你出DVD

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

yeah~ 我都睇完返黎

我係王傑super fans, 小學就好鍾意佢喇~ 真係鍾意左佢差不多有20年...

係bk見到呢個post我好開心, 可以同你地一齊回味....

真係好睇到唔知點講, 睇到我好感動~

大家一齊唱"是否我 真的一無所有"
後面果幾首歌, 大家都一齊跟住唱...

真係估唔到今次演唱會都玩得幾"high"

show good~~~~~~~~~~

希望快快出dvd

首頁

尾頁

跳至