自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

除咗開頭d音響有d問題, 之後都唱得好好........... 聽佢d歌, 勾起咗好多少年時的回憶............ 真係慨嘆轉眼就過了差不多半生..........

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 cmchang0927 於 09-10-24 00:15 發表
除咗開頭d音響有d問題, 之後都唱得好好........... 聽佢d歌, 勾起咗好多少年時的回憶............ 真係慨嘆轉眼就過了差不多半生..........
音響真係好有問題, 時大聲時細聲...好彩中段好返好多。

仲有, 中途一開始唱英文歌唱差d跌倒, 真嚇左一跳, 都幾危險

侯爵府

好媽媽勳章

有冇英王斑瘟神出黎? 克人憎 :;pppp:
原帖由 牛精仔 於 09-10-24 00:17 發表

仲有, 中途一開始唱英文歌唱差d跌倒, 真嚇左一跳, 都幾危險

男爵府

可能佢好耐冇踏上舞台, 太緊張呢! 最好笑佢剩係識講:我好開心呀! 講咗十幾次............. 唔知其中一個彈中樂嘅少女係咪佢個女呢?

男爵府

冇嘞..........得佢一個人唱哂........... 佢成日都好似好孤獨咁............. 好慘!

原帖由 ShinTeresa 於 09-10-24 00:27 發表

大宅

原帖由 牛精仔 於 09-10-24 00:17 發表

我都嚇了一跳, 好彩冇事. 鷹王果啲奀星,行埋一邊啦, 佢都不用請嘉賓來攝場, 一個人唱得卓卓有餘.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 ShinTeresa 於 09-10-24 00:27 發表

脫離左班瘟神了 ...終於撥雲見日 !!

希望瘟神雜誌唔好又捉住佢唔放, 係咁踩佢啦:;pppp:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望佢快啲揾到間好嘅唱片公司啦

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

真係好好睇
佢個女冇咁細個, 佢講下笑o者...
真係好回味~~~

男爵府

No gimmick, just singing. GOOD SHOW!

男爵府

好媽媽勳章

真羨慕妳地哦, 我都好想睇, 但老公返工.

公爵府

頭45分鐘D音響攪到好心煩, 佢把聲入吾到咪, 攪到好細聲, 都投入吾到, 所以D人咪大叫"唱大聲D囉", 好彩後段唱D經典歌時無事喳! 想問唱完哥哥首"明星"之後, 再唱左D咩歌................因為C6要早走

別墅

真係唱得好好, 想問下encore之後唱左咩歌呀, 唱完"幾分傷心幾分痴"之後我就走呀.

男爵府

最尾佢唱一場遊戱一場夢,係重新編曲,感覺熟悉得嚟又有新鮮感,我而家重回味緊呀,今日成日都哼緊佢D歌,咁係咪叫做繞樑三日呢!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我同老公都早走咗

伯爵府

I took taxi home. The taxi driver asked me whether he was good. I said

伯爵府

畀面勳章

佢出碟我一定買..有我份唱架~

男爵府

我都有份唱呀!

首頁

尾頁

跳至