意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 26|主題: 124981

有無人用過袁彌明介紹果隻腳部死皮挫?超掂呀

子爵府

國民生產總值:11095

http://mimingmart.elle.com.hk/mimingmart/beauty_foot/P-Shine-Beauty-Foot

我已經日日用 LCN 個大挫,但仍然見到好厚既腳皮,刮下刮下...原本想買買baby foot, 最近又話有水楊酸超標,睇完佢呢個 Video 介紹,
於是買黎一試, 估唔到真係磨到滑一滑 ! 掂呀

王國熱話
先生過世,好難受
係咪以後唔好再喺公海開post
想揾啲40-50+ 志同道合既jm一齊傾傾講講
家們不幸

大宅

國民生產總值:2438

2019新春慶豚圓 2019勳章

睇落好似好正喎...不過好似貴左D喎..
原帖由 garon 於 09-10-24 10:50 發表
http://mimingmart.elle.com.hk/mimingmart/beauty_foot/P-Shine-Beauty-Foot

我已經日日用 LCN 個大挫,但仍然見到好厚既腳皮,刮下刮下...原本想買買baby foot, 最近又話有水楊酸超標,睇完佢呢個 Video 介紹,
於是 ...

大宅

國民生產總值:2644

袁小姐賣得特別貴即,外面賣同網上拍賣都平好多.

珍珠宮

國民生產總值:48580

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我買不用100蚊
但不覺特別好用

男爵府

國民生產總值:6949

我用緊呀,正

大宅

國民生產總值:2438

2019新春慶豚圓 2019勳章

我想問係邊度有得買呀...可否話我知呢..謝謝
原帖由 vet 於 09-10-25 00:50 發表
我買不用100蚊
但不覺特別好用

大宅

國民生產總值:4299

yahoo 拍賣 law

子爵府

國民生產總值:11095

原帖由 vet 於 09-10-25 00:50 發表
我買不用100蚊
但不覺特別好用

下!咁平? 牌子一唔一樣呢?

大宅

國民生產總值:2857

我都有用, 覺得幾好!

珍珠宮

國民生產總值:48580

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

same

I bought it some time ago when I saw a post here saying where to buy. But I forgot the address already, it was in Tsuen Wan.

Not a shop, it's an office doing wholesell.
Only $8x I remember

原帖由 garon 於 09-10-25 15:37 發表

下!咁平? 牌子一唔一樣呢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.