自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章

原帖由 天下無雙 於 09-10-24 22:43 發表
其實點解八達通吾可以出statement,好似銀行月結單咁清清楚楚列出銀碼,特別係自動增值的咭,我同老公一個月用八達通要成3仟多元,仲之可用的地方就會用佢黎比錢,我成日叫老公去查一查有無扣多數,佢就成日都吾去查,我都好懷疑有 ...

係呀!
點先可以推動八達通出statement ?
或者網上查數都好丫。
我自動增值,成日0都,有冇扣錯、扣多,完全唔知。

大宅

各位靚媽, 你們只需打電話到八達通熱線 (22662222), 說出當日的時間地點, 兩張八達通號碼, 他們check回記錄, 便會寄回citibank的支票!
ps: 我上次返工上車拍左兩張咭, 下午打電話比cardcentre, 佢地話d recorder24小時後才返, 叫我明日再打電話來從頭講返d料比佢,佢都傻, 我留低資料叫佢寄支票比我, 兩星期後我收到支票啦!

伯爵府

我就試過喺大快x食lunch,同一張咭扣左2份4,仲要相差唔夠1秒,問番大x活,佢叫我填form,send左上Office,大約3日就俾番cash我

8達通嗰邊我又有send mal俾佢問,佢又寄票俾我,明顯佢地冇溝通過

禁止訪問

複式洋房

原帖由 candygirl 於 09-10-25 11:17 發表
各位靚媽, 你們只需打電話到八達通熱線 (22662222), 說出當日的時間地點, 兩張八達通號碼, 他們check回記錄, 便會寄回citibank的支票!
ps: 我上次返工上車拍左兩張咭, 下午打電話比cardcentre, 佢地話d recorder24小 ...

Thanks for your detail explanation!

首頁

尾頁

跳至