想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

深粗係13oct(100%),arm arm check 紅d有50%深粗,綠d有水印....準快易有淺線....今日個肚臍左面一下一下扯住痛,打側睡覺 又痛..唔夠5個weeks e生又check 唔到...咁點算好呀....會唔會係宮外孕呀...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 laifiona 於 09-10-24 12:25 發表
深粗係13oct(100%),arm arm check 紅d有50%深粗,綠d有水印....準快易有淺線....今日個肚臍左面一下一下扯住痛,打側睡覺 又痛..唔夠5個weeks e生又check 唔到...咁點算好呀....會唔會係宮外孕呀... ...

13/10 深粗, 最快都要 25/10 先CHECK到bingo.

如果你好肚痛, 就要去睇醫生檢查下. 佢會同你隔日抽血 2次再比較數據.

祝安康~

男爵府

原帖由 laifiona 於 24-10-2009 12:25 發表
深粗係13oct(100%),arm arm check 紅d有50%深粗,綠d有水印....準快易有淺線....今日個肚臍左面一下一下扯住痛,打側睡覺 又痛..唔夠5個weeks e生又check 唔到...咁點算好呀....會唔會係宮外孕呀... ...

你應該係中咗, 宮外孕係兩邊其中一側痛, 都幾痛下, 而且會越來越痛, 你可等多幾日睇下

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我岩岩bingo果時都係呢d feel,,不過冇事,唔好o甘擔心..影響個小b ga

民房

thx.....
今日睇咗e生...話係條腸o既問題...仲check埋vv...但check唔到...我比咗快易準e生睇,佢話有明顯o既淺粉紅線,佢話有機會woo...maybe 早期荷爾蒙濃度唔足夠..叫我一個week後再check....

民房

今日 用咗紅d check深咗小小..大約60%,但係 綠d/準 快易好似 冇深到...係咪正常呀...我見其他sis話佢o地加得慢...個胎係有問題..好擔心呀.....

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 laifiona 於 09-10-25 12:06 發表
今日 用咗紅d check深咗小小..大約60%,但係 綠d/準 快易好似 冇深到...係咪正常呀...我見其他sis話佢o地加得慢...個胎係有問題..好擔心呀.....

13/10 深粗, 最快 25/10 有淺線(綠d) , 紅d 有深粗; 或者可以睇多 2日先.

男爵府

原帖由 laifiona 於 25-10-2009 12:06 發表

今日係咪用晨尿check?

大宅

有機wow.......

民房

今日用曼仔check,都係淺粉紅(40%),不過,係8:30pm先check...用紅d check有80%...點解仲未希深色o既......今日已經day14啦....

瑪瑙宮

原帖由 laifiona 於 09-10-26 21:31 發表
今日用曼仔check,都係淺粉紅(40%),不過,係8:30pm先check...用紅d check有80%...點解仲未希深色o既......今日已經day14啦....

因為你孕期尚早, 所以用晚上既尿液無咁深色. 或者你用返晨尿 或再過多 2-3日, 會深粗好多

男爵府

原帖由 laifiona 於 25-10-2009 12:06 發表
如果好擔心, 可以抽血驗hcg指數, 2小時有結果, 250元

複式洋房

請問邊度有紅d買呀?
mannings會唔會有?

瑪瑙宮

原帖由 nicefloral 於 09-10-27 09:39 發表
請問邊度有紅d買呀?

香港少部份藥房有售. 另你可以上網SEARCH 或 過二手市場一看

男爵府

原帖由 nicefloral 於 27-10-2009 09:39 發表
請問邊度有紅d買呀?
萬0無

首頁

尾頁

跳至