意見反饋
義工
[2010年] 急....照結構??

男爵府

國民生產總值:7380

2019勳章

有冇好介紹?幾錢?邊到?最好係元朗旺角,非辦公時間!!唔記得左book,而家20週!!

王國熱話
雙親都是律師 印度男怒告父母:沒經同意...
一個側面
原來王祖賢咁慘……
街市買嘅牛肉你地會洗嗎?

男爵府

國民生產總值:6107

原帖由 pearlying 於 09-10-24 12:26 發表
有冇好介紹?幾錢?邊到?最好係元朗旺角,非辦公時間!!唔記得左book,而家20週!!

真係好遅, 咁緊迫時間, 好多醫生都已經FULL晒啦. 我都係周圍問人, 上網周圍SEARCH同打電話去診所.

不過嚟2個醫生都唔係專業睇結構, 有D媽咪話Ok, 有D媽咪話麻麻, 但我問過睇過佢地的BK媽咪, 佢地話醫生都會同你講返BB 手,口,器官是否正常, 齊全, 我唸嚟D算係結構掛. 最好就係自己打多次電話去問.

如果真無可選擇下但又想求個安心的話, 可以試下. 睇完順便講下比我聽, 因為我都揾緊, 我17週半啦

尖沙咀-陳麗娟 HK$750
深水埗-盧佩雲 HK$500
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

複式洋房

國民生產總值:410

我之前book 左龔羽一同梁鳳霞,最後決定睇龔羽一,應該下午會打去梁鳳霞度取消booking。

我book 左11月5號11時,彌敦道363號恒成大廈1310-1312室. 2786 9888。 如果你有興趣都可以打去睇下可唔可以填到我個位,梁醫生都好似幾好,係我個醫生曾祥風都有refer 之一。

大宅

國民生產總值:3523

旺角中心~林翠苗~27873830
$700+$100dvd
我照完覺得好好

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.