美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 Lai藍Ka睿mama 於 09-10-27 13:57 發表
1. wine sleeping pack 10000won
2. 7 herbs whitening sleeping gel 10000won
3. wine softener 10000won
4. wine essence 10000won
5. 7 herbs whitening essence 16000won
6. mint O2 pore mask 10000won

而家 ...

唔好意思...我唔識計
e.g. wine sleeping pack $ 10000 won
= 10000 / 140 = HKD 71.4
Am i correct ?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 paddyho 於 09-10-27 13:36 發表
請問有咩網站可以睇佢d product ?
除咗官方網站 (因為只有韓文)

d product 名有英文, 你click 入去就見到。

其餘有關innisfree 嘅web-site, 包括網上seller 都係唔齊, 得大路果十幾款, 與官網相差好遠。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

原帖由 paddyho 於 09-10-27 15:40 發表

唔好意思...我唔識計
e.g. wine sleeping pack $ 10000 won

yes, you're right!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

原帖由 paddyho 於 09-10-27 15:40 發表

唔好意思...我唔識計

別墅

wow ,,,, it's really really cheap ar !!!
below $80 jar

大宅

原帖由 paddyho 於 09-10-27 18:30 發表
wow ,,,, it's really really cheap ar !!!
below $80 jar
其實佢仲有九折, 至到年尾, 你睇翻之前d topic 就有.

複式洋房

真係好平哦

珍珠宮

而家9月至11月仲係韓國旅遊推廣period,應該而家去韓國首爾買skincare,仲有好多優惠架!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

本來11月又想去多次,不過今次問package比起上次貴左好多,少左一日重要貴左幾百至一千一個人
所以都係唔去啦~
舊年買左wine 去角質液同wine sleeping pack都未開,另外重有好多Olive既sample,都重可以頂多一年先再去血併既...不過我真係好想去....shopping.......shopping........再shopping.........

男爵府

各位明洞有無innisfree???多唔多分店架?thx

大宅

環保接龍勳章

都有幾多間架! 如 skin food 轉角有一間, 行過一兩條街又有, 地下街又有.....實搵到!

原帖由 ^CECI^ 於 09-10-28 18:44 發表
各位明洞有無innisfree???多唔多分店架?thx

別墅

唉....搞到我想去korea travel ...

男爵府

明洞sales識唔識講國語架?thx
原帖由 MEOWKLP 於 09-10-28 10:03 PM 發表
都有幾多間架! 如 skin food 轉角有一間, 行過一兩條街又有, 地下街又有.....實搵到!

公爵府

原帖由 ^CECI^ 於 09-10-29 00:22 發表

少部分識講, 佢同我講普通話, 但因我唔識講普通話, 所以用英文回覆, 佢又識轉channel。

複式洋房

明洞都有幾間innifree..同埋依家大部份香港人熟果d牌子都有sales 係講國語....一般溝通應該沒問題, 我自己覺得同佢地講國語好過英文呢~

原帖由 ^CECI^ 於 09-10-29 00:22 發表

珍珠宮

Every shop also has a salegirl that can speak Putonghua ka!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

別墅

原帖由 wai001 於 09-10-30 21:35 發表
Every shop also has a salegirl that can speak Putonghua ka!!!

wawa , they ar so professional arrr !

珍珠宮

明洞shopping街果度,每間不同brand o既shop,佢入面都一定有個識講普通話or日文o既sales姐姐架!!!
其他地區就一定未必啦!!!

複式洋房

我想問一問有冇人有透過香港網站買過韓國的美容用品?
有有得介紹相關網站?
我想要平﹑靚﹑正!

珍珠宮

駿盈國際貿易有限公司
MEGA PROFIT INTERNATIONAL TRADING LIMITED

http://www.imegabeauty.com

首頁

尾頁

跳至