烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

上星期日(18日)先送貨,(18日無煮食只試過爐開關OK唔OK)到19日早上聽到發出BB聲(當時係OFF MODE)咁我試下ON完再OFF就無再有BB聲,咁一直都煮到食,只係一至兩日都有BB聲,今朝又有BB聲,我諗住煮面食,煲煲下水突然無反應,開關都無反應,咁我OFF左個插蘇再按開關,個爐立即"啪"一聲加出煙
唔駛講都知燒左啦,好彩吉X島送貨7日內有問題可以聯絡返送貨部,如果唔係等尚X堂唔知要搞幾耐
呢個品牌我會BLACK LIST佢
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

good luck in the future

大宅

我姑奶都買左....一個月壞左三次....

洋房

吓.... 我剛剛係永安買左....

仲送左D垃圾Pan 及打邊爐獲... Pan浸左一晚水生銹, 另一個一放上電磁爐就好似想燒著... 嚇死

到底係爐有問題定係煮食用具有問題?

又有邊隻煮食用具係OK而實惠的呢? 永安個D超貴... Japan Home 同實惠個D又無Idea....

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

可能你無咁唔好彩呢
原帖由 greenchiu 於 09-10-31 11:05 發表

仲送左D垃圾Pan 及打邊爐獲... Pan浸左一晚水生銹, 另一個一放上電磁爐就好似想燒著... 嚇死

又有邊隻煮食用具係OK而實惠的呢? 永安個D超貴... ...
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

原帖由 greenchiu 於 09-10-31 11:05 AM 發表

又有邊隻煮食用具係OK而實惠的呢? 永安個D超貴... ...

bufflao

洋房

最後買左特福.... 謝謝~

原帖由 dickeywong 於 09-11-1 17:54 發表

bufflao

首頁

尾頁

跳至