意見反饋
義工
[觀塘區] 仔仔返咗藍田playgroup.......好開心

民房

國民生產總值:10

仔仔剛剛l歲,好怕陌生,唔係咁肯同其他小朋友玩,唔采人,定定哋坐一陣都唔肯,少少嘢唔鐘意就嘩鬼叫,又痴身,遲吓n1面試好擔心,所以帶佢去playgroup玩吓,估唔到佢又好鐘意喎,玩到唔想走,又肯坐定定專心聽故事,氣氛唔錯,可能個老師教咗10年幼稚園,對小朋友好有辨法同耐性,休息時間仲同其他小朋友玩得好開心,個塲夠大都幾舒服,唯一唔好嘅唔夠多人,一班得4個小朋友

王國熱話
乳暈
有冇媽媽係淘寶買過HICON冰櫃?
突然奶量下跌
哺乳bra一問

民房

國民生產總值:1

禁止訪問

國民生產總值:236

民房

國民生產總值:10

同我一班有個10個月大,喺啟田商塲2樓,learn and try

民房

國民生產總值:1

我都住喺藍田有興趣一齊,因為我都想返呢間,你係咩時間pm我

洋房

國民生產總值:40

請問有無試堂??我囡囡已經16個月大了,會唁會唔係好0岩

民房

國民生產總值:2

試咗堂啦,真你ok喎,一班4個人真係太小,其他全部ok

民房

國民生產總值:4

我都返近喎,我嗰班有7個人喎,試過4間playgroup都係返呢間好D,地方舒服,miss唔錯

大宅

國民生產總值:1682

可吾可以講吓你地课程内容啊?
一班幾人?
老師资歷?
有無website?

民房

國民生產總值:4

係多元智能課程,一班7個人,老師教了10年幼稚園有幼稚園教師資格,有D班得4個人,我只知道這些

民房

國民生產總值:2

老師話小朋友是透過感官認知世界,課程是用每堂不同主題教他們認知,也有大小肌肉訓練,唱歌,講故事,表達,自理,專注力訓練.........,一班8個人以下

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.