想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我之前都試遲左好多都未黎m, 以為自己有左, 咁就去check, 但係都冇反應, 最後, 係足足遲左一個月先黎m, 而果排亦都係工作壓力最大既時候, 所以我覺得壓力真係好影響架

你地有冇胸痛呀? 通常bingo應該都會有胸痛架喎

洋房

回覆 21# tai_man 的文章

我就無胸痛
而家日日都希望佢快d來..
但一d來m既跡象都無

仲有 有時又無啦啦想嘔..
咁我自己又會心思思想買多一次來check
但又怕check左都係無又係晒錢..
希望m小姐快d來..
好煩惱呀...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 kasucorn 於 09-11-2 23:36 發表
多謝MIFFY同DCHAN既回覆
我都覺得有機會遲左掛卵
因為好似呢幾日先有較多既拉絲分泌
如果下個星期尾都無既話
我會去睇醫生

咁你呢幾日有無再 隔日 dodo 呀 ?

洋房

回覆 23# miffymiffy 的文章

無呀
因為我而家得自己一個係hk
c6唔係度..所以我覺得好煩
但又唔知可以同邊個講...

複式洋房

咁多位 sis,
我又係 m 小姐遲遲唔黎, 又冇 bingo!
我 D30 check 過, 白雪雪! (cycle 28-30, 平時好準)
m 遲左 3日啦!
我依家唔知再 check 定 dry 等 m 小姐! 好鬼煩呀!

別墅

原帖由 dchanl 於 09-11-2 23:28 發表
你會唔會壓力太大?? 我上次m都遲左, 之後遲左成1個月都未黎.就去左睇醫生. 佢話pressure 會影響左. 再唔係你relax d. 睇下會唔會好d.

Congratulations, you have bingo?! Share how you do this cycle..

首頁

尾頁

跳至