夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果你老公/老波仲keep住舊女友/男友的相,佢話只係留作一個回憶,叫你唔好攪/掉佢d嘢?你介意嗎?如果介意,係咪好小器呢?

珍珠宮

佢keep但唔好比我發現, ok~

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

我見過曬佢d ex gf 相,我亦冇掉但都冇俾反應佢
佢有一張係放係銀包既,哈哈,今個月佢俾人偷左銀包,我心涼

洋房

我無理佢有無keep,但我自己就有keep.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我又吾介意,明白佢都有過去...我知佢最愛是我便夠了

禁止訪問

大宅

一把火燒晒啦,仲留黎仲咩,又唔係d咩好既回憶,haha

大宅

我同老公分別都有keep架喎!我地又覺得冇乜野,都係過去式

原帖由 powerfuffbaby 於 09-10-24 18:55 發表
如果你老公/老波仲keep住舊女友/男友的相,佢話只係留作一個回憶,叫你唔好攪/掉佢d嘢?你介意嗎?如果介意,係咪好小器呢?

民房

有架....... 都係我過去嘅一部份

hubby話如果我keep住d相係為左過去嘅事而唔係過去嘅人, 佢唔介意

只怕keep住d相係為左過去嘅人, 咁就算我掉晒d相都枉然

所以所有嘅雙人照掉晒, 但係為左景或event而影嘅就keep住
小樹苗

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我自己果d掉晒...雖然d exes對我無做過d乜,不過我唔想要果d回憶....

老公佢話佢無keep呀,我信佢既....

珍珠宮

環保接龍勳章

我唔介意,自己都有keep~ 但唔會刻意睇~

就算掉晒d相佢o既回憶仲o係度~~
人生本是苦

別墅

我覺得自己老婆有冇Keep都冇所謂,兩個人最緊要係講個〝信〞字,有時係要回憶吓以前嘅事!

大宅

我搵到老公同上一個ex既photos.
我燒左一部分﹐其他碎晒。
好痛快!!!!!!
然後想當冇見過。但佢都幾醜樣。

佢ex既信我都燒左一部分。

D衫褲全部清晒 (ex以前讀書留低d野係度)

我都覺得自己好變態. haha

複式洋房

我初戀既情信, 相片都有keep, 等d孫仔大左, 比佢睇下呀爺係幾咁浪漫~~ heheee
其實有無keep相都無所謂啦, 你燒左,佢仲記住多d,想多d, 你仲點燒!!

伯爵府

原帖由 keemama 於 09-10-25 04:43 發表
我無理佢有無keep,但我自己就有keep.
me too~
大b駿逸細b駿晞

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至