意見反饋
義工
[北區] 那裡有花女裙買 ?

大宅

國民生產總值:1376

請問上水或粉嶺那裡可以買花女裙 ?

thank !

王國熱話
想揾啲40-50+ 志同道合既jm一齊傾傾講講
原來你不在乎我
先生過世,好難受
認識新朋友吃喝玩樂嘻嘻哈哈(emoji)(emoji)

天珠殿

國民生產總值:1067000

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我反而今日在元朗見到...
近大橋街巿...

原帖由 say583 於 09-10-24 20:49 發表

thank !

公爵府

國民生產總值:25196

2019新春慶豚圓 2019勳章

北區就唔知, 不過佐敦寶靈街附近街邊就有兩檔有好多.

原帖由 say583 於 09-10-24 20:49 發表

thank !

複式洋房

國民生產總值:217

回覆 3# say583 的文章

粉嶺海聯廣場也有,大通街都係款,200元左右;佐敦較便宜,200-300元;旺角金都商場有2,3間店,款式新,不撞款,約400元左右,地下可買花女鞋,我女兒之前都在金都一次過買齊;另頭飾可在花園街兩旁的飾物店買,同一款式較在金都買便宜.

以上是個人經驗之談,希望幫到你

別墅

國民生產總值:604

元朗200有找.....好多款

thank !

大宅

國民生產總值:3217

上水石湖墟有兩間或出大埔寶湖個邊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.