自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

希望母子平安啦!早知係咁,應該坐國泰...

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 Angel_BB 於 09-10-24 22:12 發表

坐國泰... YEAH

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 Angel_BB 於 09-10-24 22:12 發表

國泰D機票咁貴點肯送大禮.

大宅

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 awah112 於 09-10-24 22:07 發表
懷胎 27周的馬來西亞 31歲婦人柳小霞(譯音),日前搭飛機時突然作動,在半空中產子,她所乘搭的亞洲航空公司( AirAsia)決定對這兩母子送上終生免費機票,作為賀禮。柳小霞周三乘搭亞洲航空客機,由檳城飛往古晉途中胎兒作動,機師決定 ...
終生免費機票

子爵府

醒目開學勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

早响十幾二十年前, 大型嘅航空公司巳經唔會offer响機上出世嘅有終生機票, 唔係cost問題, 話唔想鼓勵孕婦咁大個肚仲上機喎!
當年我聽過兩次, 都係大6女人, 一個响日航生、一個响國泰...都係飛美加, 但係話去旅遊。 應該係博入境睇唔到, 留响果邊生但趕唔切。

水晶宮

好羨慕呀!!!

侯爵府

畀面勳章

Air Aisa 在馬來西亞也有很多航線的...Very Good

大宅

Is the BB health OK as 27 wks only?!
not yet well growth!

大宅

好媽媽勳章

我估個媽媽真係唔想拎呢 d 著數, 寧願 bb 足月健健康康

cx 一早無呢支歌仔唱啦 ~

大宅

Is the BB health OK as 27 wks only?!
not yet well growth!

大宅

Correct, CX do NOT offer such allowance now.

伯爵府

AIRASIA D機票唔值錢, 經常都有$0機票,佢收你D ADMIN FEE仲貴!

所以呢個OFFER都唔係好特別架咋! 因為佢一定會收返機票以外的費用。

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

民房

首頁

尾頁

跳至