論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問吓大家出咗visa後幾耐先到香港呀?

我個印妹visa係2月16號取回, 到而家Agent都未話度比我知佢幾時嚟到, 真係等得好心急呀!

複式洋房

Re: 想問吓大家出咗visa後幾耐先到香港呀?

My agent told me that about 2 weeks wor..and so is my case.

複式洋房

約兩星期多左右
因為當地要做出境手續及訂機票
該用戶已被刪除

別墅

3日左右!!
星期4出visa
中午我dhl 去馬尼拉
佢星期5拎到

星期日早機黎hk 晚上到我家!!

複式洋房

Re: 想問

其實好depends on 妳個 agent做

男爵府

kakab,

點解你可以咁快嘅! 寄去馬尼拉? 你嗰個係嘜嘢妹呀? 你係咪經Agent架?

大宅

kakab105,

我都想知呀。請問你個工人係唔係住係馬尼拉﹖佢三日就攪掂晒菲律賓既body check同 POEA手續﹖

我想請個工人係甘同我講﹐但我眼見既顧主只有你一個係有visa之後可以甘快黎到呀。

justjust

別墅

yvomak

我用dhl 去架 都要$130
bunbun黎架 佢之前hk做過架!
唔經agent 我自己搞架!

justjust

佢唔係住係馬尼拉 佢都要轉機架 不過我叫佢去馬尼拉等我份dhl !
如果個妹黎過hk 好多佢地自己都識 門路 好快架咋!

男爵府

出左 visa 後,
應該要提供驗身報告,
ok 哂先可出機票

首頁

尾頁

跳至