潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想係網上訂birkenstock,不過唔知邊個網平同埋可信呢?

thx~同埋要幾時到?

伯爵府

Re: 想係網上訂birkenstock,不過唔知邊個網平同埋可信呢?

http://www.gobuyeurope.com/
我就係呢個網訂過.....要等3個月.....

男爵府

Re: 想係網上訂birkenstock,不過唔知邊個網平同埋可信呢?

yanchi2 寫道:
http://www.gobuyeurope.com/
我就係呢個網訂過.....要等3個月.....

thx~但我唔識訂,點訂?點過數?

大宅

我就係以下個網訂

https://www.german-shoes-online.com/

都訂過幾次,都無問題,不過唔知係唔係最平。

開心每一天

大宅

需時幾耐?

男爵府

唔計shipping price係平好多,不過要18對以上先free ,點買18對呀?
?-(

大宅

通常我都係齊集的親朋戚友一齊訂,可以慳埋shipping price,所以都幾抵玩架。

之前訂左2005'的新款,仲有90%添,不過要等5月尾先ship out呀。
開心每一天

伯爵府

我訂呢個網...冇收郵資呀....
我都諗住會再訂.

男爵府

心花花 寫道:
通常我都係齊集的親朋戚友一齊訂,可以慳埋shipping price,所以都幾抵玩架。

之前訂左2005'的新款,仲有90%添,不過要等5月尾先ship out呀。

你幾時訂架?要5月尾先有得欏?
請問你訂邊隻款?90%後幾多錢?
thanks

男爵府

yanchi2,

你指那一個網,唔使 postage ??

洋房

而家係german-shoes-online訂6對已經唔駛運費啦
不過要2-3星期先送貨

伯爵府

我係http://www.gobuyeurope.com/訂過一對囉.....

大宅

winnie11 > 唔係喎,我睇到要12對喎 ?-(
winnie11 寫道:
而家係german-shoes-online訂6對已經唔駛運費啦
不過要2-3星期先送貨

查實會唔會有group order呢,我想訂2對。

男爵府

HONG KONG
Premium: Basic price ? 22.50 - For each additional pair we reduce the shipping - After 14 pair of shoes the shipping is free!
Economy: Basic price ? 19.00 - For each additional pair we reduce the shipping - After 12 pair of shoes the shipping is free!
個網係咁寫
NO.FOUR :我都想訂一對~可唔可以group埋一齊?

男爵府

Dear all ?

有無人肯攪group order, 我都有興趣. 如果 6 pairs 就會易攪一些

男爵府

係喎,我都想知有冇人搞呀
我好想買呀,
其實對美金,係唔係個日美金價低就平d呀?
thx

大宅

我有興趣買呀,我夾埋d''friend都有6-7對呀,不如group埋一齊啦,你地要乜款呀??留低

男爵府

[quote]
kitty&mimmy 寫道:
我有興趣買呀,我夾埋d''friend都有6-7對呀,不如group埋一齊啦,你地要乜款呀??留低

民房

我都會再ORDER, 如果可以係KCR沿線交收都可以PM我 , 但2005款宋咁快有得拎架,我唸要5月先有

大宅

venusma,
你e''隻係05款呀,未咁快有貨喎........有10%off

首頁

尾頁

跳至