想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

昨天晚上子宮位出現過兩次跳動

今朝準快易白雪雪,紅d20%深, 緑d白雪雪

原帖由 mrsjimmy 於 09-10-28 16:49 發表

但係你怕唔怕 d 反應係自己 "型" 住呢...因為我見呢度好多姊妹話 M 前有晒懷孕既反應, 不過最後M 黎, 可能自己太想有所以強化左 d 反應...

不如你聽朝用 clearblue check 多次, 祝 bingo! ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ykaiko 於 09-10-29 09:46 發表
昨天晚上子宮位出現過兩次跳動

今朝準快易白雪雪,紅d20%深, 緑d白雪雪

你今日係排卵後第幾日呀

不如去醫生度抽血驗, 咁咪唔駛心掛掛~

複式洋房

今日係排卵後第十二日

17/10 36.2 左邊子宮有少少痛(排卵, 我估)
18/10 36.6 紅d30%, 緑d 白雪雪
19/10 36.4
20/10 36.2
21/10 --- m巾有血印
22/10 --- 有兩滴血,(著床血, 我估), 準快易白雪雪
23/10 ---
24/10 36.5
25/10 36.4
26/10 36.0(早) 準快易白雪雪,紅d30%, 緑d白雪雪 36.27(晚)
27/10 仍然有好多分泌物,好快肚餓,好想食菜...
28/10 準快易白雪雪,紅d水印, 緑d白雪雪, 晚上子宮位出現過兩次跳動
29/10 準快易白雪雪,紅d20%深, 緑d白雪雪

原帖由 mrsjimmy 於 09-10-29 09:49 發表

你今日係排卵後第幾日呀

不如去醫生度抽血驗, 咁咪唔駛心掛掛~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 ykaiko 於 09-10-29 10:13 發表
今日係排卵後第十二日

19/10 36.4
20/10 36.2
22/10 --- 有兩滴血,(著床血, 我估), 準快易白雪雪
23/10 ---
24/10 36 ...

你仲有無量體溫 ? 你不如等紅d 深粗先再用準快易啦

或者你可能 20/10 (36.2) 先係排卵. 有機會 1/11 先CHECK到喎

複式洋房

我只在17,18/10 有dodo

原帖由 miffymiffy 於 09-10-29 10:17 發表

或者你可能 20/10 (36.2) 先係排卵. 有機會 1/11 先CHECK到喎

複式洋房

今朝量過 36.37度

原帖由 miffymiffy 於 09-10-29 10:17 發表

複式洋房

起床後再量就得返36.1度...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 ykaiko 於 09-10-29 10:24 發表
我只在17,18/10 有dodo

咁你keep住check , 祝bingo

複式洋房

今日係排卵後第十三日

19/10 36.4
20/10 36.2
23/10 ---
24/10 36.5
25/10 36.4
26/10 36.0(早) 準快易白雪雪,紅d30%, 緑d白雪雪 36.27(晚)
27/10 仍然有好多分泌物,好快肚餓,好想食菜...
28/10 準快易白雪雪,紅d水印, 緑d白雪雪, 晚上子宮位出現過兩次跳動
29/10 準快易白雪雪,紅d20%深, 緑d白雪雪, 晚上---胸脹,紅d20%
30/10 紅d20%深, 緑d白雪雪, 朝早個肚勁痛,好似食物中毒既痛

想問問,bingo前個肚痛正常嗎?

原帖由 miffymiffy 於 09-10-29 10:31 發表

咁你keep住check , 祝bingo

瑪瑙宮

原帖由 ykaiko 於 09-10-30 13:52 發表
今日係排卵後第十三日

19/10 36.4
20/10 36.2
23/10 ---
24/10 36 ...

一般會陰下陰下咁痛. 你話好似食物中毒咁, 要快d 去睇醫生好d 喎~

複式洋房

我初頭懷疑係食物中毒,好痛好痛,但去完厠所後,再痛多一陣就好點了...
今日所有之前的懷孕反應好似突然間全部消失晒...
晚上紅d仍然係20%深...

諗住星期日去抽血驗孕,知唔知邊度有得驗?一般診所可以抽血驗孕嗎?要等幾耐?大約幾錢?thx~

原帖由 miffymiffy 於 09-10-30 15:14 發表

一般會陰下陰下咁痛. 你話好似食物中毒咁, 要快d 去睇醫生好d 喎~

首頁

尾頁

跳至