跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

chu chu咀係難啜d架,我仔仔以前都係用chu chu咀,食食下唔肯食,我宜家就用pigeon咀(無翼果隻)用擴孔器擴到m碼孔,宜家食得好好,你可以試下,日本版pigeon咀唔係度度有得買,你試下好似我咁睇下得唔得先啦....

原帖由 nic_bb 於 09-10-29 00:02 發表
多謝各位關心我既媽媽!
我會盡量試吓放鬆啲,希望會好啲啦!

另外,之前有媽媽介紹過日本版pigeon既奶樽話好好用,
我想買俾bb試吓,因為佢宜家用緊chuchu,好似吮得唔係咁好...我想問吓呢種pigeon奶樽喺邊度有得賣同埋要 ...
仔仔在3/6/09出世喇...

facebook:www.facebook.com/candyliu1218

別墅

B&M有門市架,係尖沙咀,近中港碼頭個邊,係樓上鋪黎架!!

原帖由 軒軒BB 於 09-10-29 10:11 發表
想問下b&m有無門市?or一定係網上買野?

複式洋房

Sophie the Giraffe

Hi Ada, please be careful in cleaning Sophie the Giraffe, yesterday my mum used Alcohol swab to clean its surface, the spots (colour) are removed because the spots are painted by "food paints".

子爵府

原帖由 Fabulousmama 於 29-10-2009 11:55 發表
Hi Ada, please be careful in cleaning Sophie the Giraffe, yesterday my mum used Alcohol swab to clean its surface, the spots (colour) are removed because the spots are painted by "foot paints".

thank you so much , i m using the liquids which clean bb toys only........ thanks for reminding

Prayer is both a gift of grace and a determined response on our part.

大宅

試下放相先...testing testing~~~~

伯爵府

雯雯媽媽, 台灣有咩比雯雯做過呀? 等我都帶大仔去捱下先.

原帖由 菜菜子媽媽 於 09-10-29 10:12 AM 發表
見佢個樣咁苦就知佢捱唔慣la...不過都好...等佢知道爸爸媽媽返工都係好辛苦既...keke!!!我第時都要帶matan去下先~~~~

60oz...都very good wow...真係辛苦哂你lor~~~~

...

大宅

有咩好野呀...haha!!!
我閒放下相上黎...睇下有冇人同我對襯家呀ma...haha!!

原帖由 zoe1118 於 09-10-29 11:15 發表
喺message box 左上角, "B" (bold)個icon 下, 有個小icon"插入圖片".
有mei 好野俾我地睇ar

大宅

好媽媽勳章

thanks~
原來柴灣都有, 仲近我...
原帖由 ceconnie 於 09-10-29 11:54 發表
B&M有門市架,係尖沙咀,近中港碼頭個邊,係樓上鋪黎架!!

複式洋房

太大幅,睇唔晒呀..人地對襯家要睇晒全相先得架麻..haha
原帖由 菜菜子媽媽 於 09-10-29 12:31 發表
我閒放下相上黎...睇下有冇人同我對襯家呀ma...haha!!

大宅

好媽媽勳章

B&M 果度有日本版pigeon咀(無翼果隻)買, 我見特價$30~

原帖由 siucandy 於 09-10-29 11:47 發表
chu chu咀係難啜d架,我仔仔以前都係用chu chu咀,食食下唔肯食,我宜家就用pigeon咀(無翼果隻)用擴孔器擴到m碼孔,宜家食得好好,你可以試下,日本版pigeon咀唔係度度有得買,你試下好似我咁睇下得唔得先啦....

...

大宅

點解張相resize左都咁大張既~~~

大宅

好媽媽勳章

太大啦~睇唔到...

原帖由 菜菜子媽媽 於 09-10-29 12:31 發表

複式洋房

click落你幅相度,又可以resize返架喎..可以睇得晒,大家可以試下
原帖由 菜菜子媽媽 於 09-10-29 12:35 發表
點解張相resize左都咁大張既~~~

大宅

B&M向銅鑼灣都有門市的!

大宅

整極都係咁大張既~~~why?

大宅

原帖由 菜菜子媽媽 於 09-10-29 00:29 發表
係part 7見你post都好戥你辛苦呀~~~
放心la...我個b都唔係食好多奶...我都喊過好多次...而家都睇開左...佢餓就會食...唔好成日要佢肥肥肥...健康就ok la!
我見之前係卓悅有得買架...而家大d應該可以食m咀~~~

...

THX! 妳阿B宜家用邊隻奶樽呀?

大宅

原帖由 pegpegbaby 於 09-10-29 09:49 發表

我bb之前都用chuchu樽+咀...佢食得好慢...
後來我換做pigeon咀...就好快喇... 你可以keep返d chuchu樽, 改用pigeon M咀 (普通有翼那一隻就ok, 好多地方都有...)

好吖..我試吓睇吓佢會唔會飲好啲...THX
妳阿B飲奶會唔會飲剩一、兩安跟住扭計大喊架?

大宅

佢而家用既肥nuk...我屋企都有好多奶樽...有 bfee...nuk ...chuchu...pigeon....avent....
佢肯食其實隻隻都差唔多~~~~

你要唔要借個奶樽返去試下樽先呀...hhaaa!!!

原帖由 nic_bb 於 09-10-29 12:48 發表

THX! 妳阿B宜家用邊隻奶樽呀?

大宅

" border="0">

咁又會唔會太細le???真係煩~~~~

子爵府

i bought several 抓毛背心睡袋 for Anson, the quality is very good, and it costs not more than HKD 140 each...........

it is rainning heavily this afternoon, i had a very sore thoat now, i guess i caught flu...........
Prayer is both a gift of grace and a determined response on our part.

首頁

尾頁

跳至