跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 methy 於 09-10-29 11:23 發表

ok.我zip左個file..自己爆開佢啦.enjoy~

ok, thanks alot~~

大宅

原帖由 methy 於 09-10-29 10:46 發表
早呀~

前日收到份好特別既禮物: 陪月notes 一份。

咁我太得閒,scan 哂成份134頁既notes做pdf.(16.2MB), 唔知大家有無興趣.

PM 留email 我send比大家呀~

我都想要呀! pls send to [email protected] 謝謝!

大宅

原帖由 methy 於 09-10-29 11:05 發表

哈哈!放病假得黎又精神返d,做d野過日晨。
諗過織野.好似你咁.但我太多手汗.織一陣d”冷”會濕淋淋.好唔舒服.要好凍好凍我先想織野。

Anyway個舊同事咁有心,剛剛10月畢業就copy一係比我。d內容夠哂豐富,咩都抄埋一碟。 ...

你又係手汗人?!...我d手汗多到好似開水喉咁...而家咁既天氣開始叫好少少...所以我都係會冬天先織野...

男爵府

畀面勳章

I don't have 手汗。
一年四季手手腳腳都好乾燥....

que sera sera! 認識你讓我更富有。

大宅

星期二做完產檢和醫生商量後決定要開刀, 因血壓不穩定, 醫生話有50%机会要開刀, 所以都喺唔冒險博啦! 所以会变成09 12月BB 啦! , 醫生亦話我胎水多咗少少, 希望無事啦, 通常開刀要第幾week開ga?
我在Tues喺廣华亦飲咗糖水, 希望 pass la, 唔好接到电話!

男爵府

畀面勳章

原帖由 Ahmibobo 於 09-10-29 11:48 發表
星期二做完產檢和醫生商量後決定要開刀, 因血壓不穩定, 醫生話有50%机会要開刀, 所以都喺唔冒險博啦! 所以会变成09 12月BB 啦! , 醫生亦話我胎水多咗少少, 希望無事啦, 通常開刀要第幾week開ga?
我在Tues喺廣华亦飲 ...

wish you luck~~~

男爵府

原帖由 Ahmibobo 於 09-10-29 11:48 發表

我醫生講過好似37週(夠磅數)可以開刀。

如果決定到係開刀,好好準備喇。
聖誕bb

子爵府

係呀,我都聽過姑娘鬧唔好偷望,怕會跌晒裡面d記錄出來.

原帖由 kikigal 於 09-10-29 11:12 發表
me too~~!! 都係今日下午返去檢查.

我次次拎住自己D record...等量血壓果時想偷望...就會比D姑娘鬧...hahaha~~

別墅

我之前都係氣管發炎,搞到要食抗生素。。中要食左6日。。

原帖由 fionbabynok 於 09-10-29 09:49 發表

依家D天氣忽冷忽熱,真係要著多件衫呀,我之前試過病,睇左三次醫生先好,我迫於無奈食藥,搞到個BB好少郁呀!

不過依家開番LU,阿B得閒就會踢我 ...

男爵府

原帖由 AsWife 於 09-10-29 11:45 發表
I don't have 手汗。
一年四季手手腳腳都好乾燥....

太乾會唔會好易身痕? 我腳就好乾好乾,而家沖完涼一定要用baby oil.

美國d乾燥天氣令到我好辛苦.手係唔出汗,不過成日身痕.鼻又乾到成日流鼻血。

大宅

原帖由 methy 於 09-10-29 11:55 發表

我醫生講過好似37週(夠磅數)可以開刀。

如果決定到係開刀,好好準備喇。
聖誕bb

突然知道要開刀BB早咗landing我都有D緊張.....

別墅

hi morning all^^

me also 明天返去產檢

原帖由 miemiedongdong 於 09-10-29 10:37 發表
我都係廣華生呀 - 19/1/10.
明天返去產檢~

男爵府

畀面勳章

原帖由 methy 於 09-10-29 12:01 發表

太乾會唔會好易身痕? 我腳就好乾好乾,而家沖完涼一定要用baby oil.

美國d乾燥天氣令到我好辛苦.手係唔出汗,不過成日身痕.鼻又乾到成日流鼻血。 ...

"孟住孟住".... 好唔舒服~ and very '鞋"

冬天 central heating on 就辛苦啦﹐好多時流鼻血。
每日 (係每日) 沖完涼都全身 lotion.

別墅

good luck with the test

大宅

原帖由 AsWife 於 09-10-29 11:54 發表

wish you luck~~~

Yes, thanks a lot. I really need the luck now ~~~

大宅

原帖由 xue101 於 09-10-29 12:15 發表
good luck with the test

Thanks 捱多丰日無电話嚟就可以relax la.

複式洋房

我尋晚都發咗個怪夢...我同Eason拍拖行沙灘, 好浪漫&好搞笑!!

原帖由 methy 於 09-10-29 11:22 發表

我就試過發夢比人抄左,嚇到成身汗。

跟住打返公司講比老細知(好好人).佢問我係咪放病假放到傻左,叫我可以立即返工架..過左幾日仲幾個人一齊上黎探我。
哈哈!果然只係發夢mouth:mouth:" /> ...

別墅

haha... this is interesting... is he your idol? i like him too.

原帖由 km922 於 09-10-29 12:23 發表
我尋晚都發咗個怪夢...我同Eason拍拖行沙灘, 好浪漫&好搞笑!!

大宅

血壓不穩? 係高or低呀?
開刀多數係38wks

大宅

我都想同誠俊哥 (權相佑) 呀.

原帖由 km922 於 09-10-29 12:23 發表

首頁

尾頁

跳至