跳至

首頁

尾頁

大宅

想問大家對 "3 歲生日會" 有乜意見?? 只想收集意見, 唔係報名, 1歲我地在酒店, 2歲去左一日遊旅行(不過有其他mami 覺得唔係太好, 好難先可以 join 倒吹下, 影下相),

想睇下大家有乜意見.......thank you

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

copy from 0603, see if u all have any comments.

0603跳跳下之3歲生曰會

日期 : 3月1日2009年 星期日 下午12:00 -2:30pm

地點 : 九龍灣E-MAX (Party-Party)
九龍灣展貿徑1號國際展貿中心商場地下26號

價錢 : $160 (adult)
Free (3 years 以下)
(因為要book場交按金所以不會退錢)

食物 : 豐富午餐 (不是自助餐, 如食物不足, 敬請願諒)

活動 : Party公主姐姐玩遊戲
親子手工藝 (砂樽)
大公仔助慶拍照
跳跳彈床
身體彩繪
扭波波
糖糖爆爆樂
生日禮物
生日蛋糕

人數: 70大人 (約35家庭) (如帶工人, 工人也要付錢)

原帖由 isaacim 於 09-10-30 16:52 發表
想問大家對 "3 歲生日會" 有乜意見?? 只想收集意見, 唔係報名, 1歲我地在酒店, 2歲去左一日遊旅行(不過有其他mami 覺得唔係太好, 好難先可以 join 倒吹下, 影下相),

想睇下大家有乜意見.......thank you ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I know we can reserved the canteen in the Science Park and after lunch, our kids can play in that big area. (I saw someone reserved the canteen for the wedding banquet)

大宅

唔錯啊。。D小朋友掛住跳跳跳,我地可慢慢吹水喇

天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

不過得35個家庭可以參加, 而以LEE度嘅報名情況, 咪好快爆滿?!

原帖由 welcome 於 09-10-30 18:28 發表
copy from 0603, see if u all have any comments.

日期 : 3月1日2009年 星期日 下午12:00 -2:30pm

九龍灣展貿徑1號 ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

亞薯你驚報唔到名呀

原帖由 亞薯 於 09-10-30 21:55 發表
不過得35個家庭可以參加, 而以LEE度嘅報名情況, 咪好快爆滿?!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

蓁媽, 幾好咁喎 但好似時間短咗D, 加上應該要分頭玩...同埋得35個家庭可以参加...

不如搞返响酒店

原帖由 welcome 於 09-10-30 18:28 發表

大宅

都可能可行, 不過要睇下可以容納倒幾人, 因為一攪一定好似人地擺酒咁, 咁多人......

原帖由 welcome 於 09-10-30 18:30 發表
I know we can reserved the canteen in the Science Park and after lunch, our kids can play in that big area. (I saw someone reserved the canteen for the wedding banquet)

大宅

不如搞返响酒店? 因為宜家d小朋友都3歲都要比錢, 同埋宜家0705 d 家庭大多都變左一家4口, 真係要搵間大d的酒店...............

原帖由 fishmum 於 09-10-31 00:28 發表
蓁媽, 幾好咁喎 但好似時間短咗D, 加上應該要分頭玩...同埋得35個家庭可以参加...

不如搞返响酒店

大宅

只可容納35個家庭一定唔夠, 爛會都有成47個會員啦.....

別墅

我個囡係個度開過生日會﹐上次連大人小朋友有大概60人﹐都有D逼。個跳跳彈床唔係大﹐每次只比4-5個小朋友入去玩。

別墅

聽講冒險樂園有得搞生日party, 但唔知可以容納到幾多人同可唔可以包場......

原帖由 isaacim 於 09-10-30 16:52 發表

大宅

蓁媽,35個家庭話o甘快就爆啦,唔好話爛會,只係個MSN媽媽會都已經爆一半仲有已經有好多倆位小朋友o既媽媽。

至于o係酒店搞我都贊成因為大家唔洗o甘熱仲有影相吹水都方便D啦,不過就係貴D,因為D小朋友已經要俾錢喇。

大宅

睇落都幾好, 不過35個家庭真係好快爆. 多D人開心D喎...

大宅

如媽, 咁都比你估中

原帖由 fishmum 於 09-10-31 00:22 發表
亞薯你驚報唔到名呀

男爵府

畀面勳章

贊成酒店搞, 多d人參與, 好熱鬧, 不過又辛苦d搞手媽咪...

大宅

唔係喎,welcome suggest 去 Science Park 喎~果度都係容納35個family咩?
原帖由 welcome 於 09-10-30 18:30 發表
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

同意呀, 多D人玩開心D!!!
(如果得35個家庭, 我都驚報唔到名!! )

原帖由 DalaDala 於 09-11-2 12:49 發表
贊成酒店搞, 多d人參與, 好熱鬧, 不過又辛苦d搞手媽咪...

大宅

3 歲生日會<good !

如果得35個家庭<may be many family can not join lu!

男爵府

好媽媽勳章

Agree go hotel ah!!! I must join this time!!!!
12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg, 8/8 -- 10.1kg, 2/9 -- 11.7kg, 18/11 -- 13.2kg, 17/2/09 -- 16.5kg, 15/5 -- 18.3kg, 1/9 -- 19.2kg, 1/1/10 -- 19.2kg, 1/2 -- 18.8kg, 15/3 -- 28.5kg

首頁

尾頁

跳至