自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

各位媽咪,

請問有無人係今朝早10時在HKPO網上登記索取 NOV 13 跑馬地舉行的活動呀. 大家收到 Confirm E-MAIL 未呀.

收到請告知. 唔該.

:-o

大宅

我打左去hotline問及已經收到 confirm email啦!
你地有無同時收到紀念口琴登記表呀?

13-11-2009 星期五 晚上七時半
跑馬地馬場遊樂場
憑票免費入場

由香港管弦樂團主辦的太古「港樂‧星夜‧交響曲」是全港最大型的戶外交響音樂會,咁大型表演同有紀念品*口琴*送, 阿仔同幾個同學仔有又好節目.

屯門.尖沙咀.荃灣 Tomlee 仲有少量門券取呀!

http://mail3.hkpo.com/forms/suts/tch/index.html

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我去門市取的... 入場卷 同 紀念口琴登記表 釘埋一齊架
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

原帖由 貓大姐 於 09-10-30 23:41 發表
我去門市取的... 入場卷 同 紀念口琴登記表 釘埋一齊架

貓大姐,

我今年第一次參加, 係唔係可以野餐, 當日要注意?
你拿左幾多張入場卷? 門市難唔難取呀?

thanks

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都係第一次去, 好似係坐地下, 野餐...

我湊完返學, 買左個包, 就去排隊 (大約8:15左右)去到排第三, 到10:00開始派飛, 我羅左一次, 見都唔係好多人, 所以再排隊羅多次...
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

好媽媽勳章

我有去 過, 係喺草地上, 有一卷 mat 提供比你坐, 氣分好好...

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 爸B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

太遲知道 已經派晒了 ><

大宅

試下打電話去尖沙咀同屯門兩間tomlee問下, 我見仲有極少量入場券同口琴合奏登記表 (參與音樂會上大型口琴合奏,齊創健力士新世界紀錄)

*每位參加者將獲贈HOHNER紀念版口琴一個及嘉許狀一張。

原帖由 poepoe 於 09-10-31 19:52 發表
太遲知道 已經派晒了 >

子爵府

原帖由 FungBBMaMa 於 09-10-31 20:09 發表
試下打電話去尖沙咀同屯門兩間tomlee問下, 我見仲有極少量入場券同口琴合奏登記表 (參與音樂會上大型口琴合奏,齊創健力士新世界紀錄)

*每位參加者將獲贈HOHNER紀念版口琴一個及嘉許狀一張。

...

尖沙咀 - all tickets gone before 5pm today la.

大宅

畀面勳章

我是當日上網登記的,已收到confirmation email,會郵寄給我,但我沒有參加口琴大合奏,是否沒有口琴紀念品呢?
囡囡媽

大宅

原帖由 囡囡媽 於 09-11-1 15:03 發表
我是當日上網登記的,已收到confirmation email,會郵寄給我,但我沒有參加口琴大合奏,是否沒有口琴紀念品呢?

當日網上申請時要同時tick埋參與合奏才會收到口琴登記表及入場券的, 這樣才可以於當天獲得HOHNER紀念版口琴一個及嘉許狀一張。

別墅

我想要一張, 有無人有?

大宅

4嵗小朋友可參加口琴大合奏嗎?

大宅

我地欠一張飛, 有無人多了一張, 或者唔去, 可唔可以讓俾我地呀, 請PM我, thanks alot.

原帖由 cocobean225 於 09-11-2 13:32 發表
4嵗小朋友可參加口琴大合奏嗎?

別墅

I got many tickets, can be exchanged with 1.4 stamps.

Thanks.

男爵府

畀面勳章

how many stamps / ticket ? I want 3 tickets, then how many stamps needed ? How to trade?
原帖由 LedanCo 於 09-11-10 08:58 發表
I got many tickets, can be exchanged with 1.4 stamps.

Thanks.

大宅

Hi,

I want 3 tickets, how many can exchange.

Tks

原帖由 LedanCo 於 09-11-10 08:58 發表

Thanks.

公爵府

Thanks.

我想要4張呀, 你要多少1.4 stamps 呀?

男爵府

我想要6張呀, 你要多少1.4 stamps 呀?
點交收?

別墅

received too many PM...

sorry I only got few tickets left...
so may not able to give everyone...

Thank you VERY much!!

首頁

尾頁

跳至