自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

每當我見到報張,電視節目或電影上是姣婆來做買點,或在街上見到有此類人在街上走過,我更加討厭!!可能我有妒忌心! 由其是見到D男人,當身邊的女人無到去眼金金時,我更加討厭此類人....

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

你好正常..無樹
其實好多女人都唔鍾意尼類人架啦..

原帖由 小妹妹 於 09-11-2 07:35 發表
每當我見到報張,電視節目或電影上是姣婆來做買點,或在街上見到有此類人在街上走過,我更加討厭!!可能我有妒忌心! 由其是見到D男人,當身邊的女人無到去眼金金時,我更加討厭此類人.... ...

珍珠宮

畀面勳章

同性相拒, 無咩女性會喜歡同姣婆做朋友

有個咁既 fd, 驚身邊男人被吸引左去喎

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

你都咪話唔驚..尼d女人好容易搶走人老公的..

原帖由 dincat 於 09-11-2 08:01 發表

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 emily22 於 09-11-2 08:13 發表
你都咪話唔驚..尼d女人好容易搶走人老公的..

咁點解佢地唔自己搵個老公而要搶人地果D
[fly/imgIMG_4704 - 捷徑]

伯爵府

有名你叫姣婆, 一個老公唔夠架嘛, 唔搶下人地果D, 點顯示到自已有味力呀

水晶宮

點樣先叫姣婆呢...外表?...性格?...
少奶奶的身份,丫頭的命...

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

有時人都好討厭乸型/女人湯丸啦

我覺得好正常喎
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珍珠宮

姣婆搶人老公, 近牌都聽到有一單, 係同事既女性朋友比人搶老公, 搶到走上正室屋企同99見面, 99仲話姣婆為人夠爽快, 好鍾意佢, 仲叫正室忍下老公同姣婆, 唔好騷擾佢地親密喎.....呢件事令我覺得, "姣婆狐狸精"搶人老公係好似光明正大既事.....

真羞恥!!!

子爵府

畀面勳章

原帖由 Siuchoi 於 09-11-2 09:22 發表
姣婆搶人老公, 近牌都聽到有一單, 係同事既女性朋友比人搶老公, 搶到走上正室屋企同99見面, 99仲話姣婆為人夠爽快, 好鍾意佢, 仲叫正室忍下老公同姣婆, 唔好騷擾佢地親密喎.....呢件事令我覺得, 姣婆狐狸精"搶人老公係好似光明正大既事.....

真羞恥!!!

而家通街都係D咁人 我識有一個就係...

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

唔係呀, 咁架事都有~~

原帖由 Siuchoi 於 09-11-2 09:22 發表
姣婆搶人老公, 近牌都聽到有一單, 係同事既女性朋友比人搶老公, 搶到走上正室屋企同99見面, 99仲話姣婆為人夠爽快, 好鍾意佢, 仲叫正室忍下老公同姣婆, 唔好騷擾佢地親密喎.....呢件事令我覺得, "姣婆狐狸精"搶人老 ...

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 dincat 於 09-11-2 08:01 發表

伯爵府

可能個99本身好唔喜歡個正室, 而本身亦是一個是非不分的人, 如果唔係, 點講得出呢D說話呢!

姣婆搶人老公, 近牌都聽到有一單, 係同事既女性朋友比人搶老公, 搶到走上正室屋企同99見面, 99仲話姣婆為人夠爽快, 好鍾意佢, 仲叫正室忍下老公同姣婆, 唔好騷擾佢地親密喎.....呢件事令我覺得, "姣婆狐狸精"搶人老 ...

男爵府

睛靈勳章

識人見過大婆踩上C6公司鬧個姣婆,而且全公司都知呢個男人有老婆,但個姣婆都要痴埋去

珍珠宮

最慌唐係, 佢99認左姣婆做契女, 上契嗰日佢隻c6仲買左隻鑽戒比姣婆......正室仲同姣婆成日msn, 話可以做朋友喎.....唉....

做女人做到咁唔淨氣, 難怪賤男睇你唔起, 同姣婆結伴同行~~

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

妏婆係人人得而諸之..
何況我覺得妏婆多數貎醜~
嘔心程度加倍~

珍珠宮

me too! 就係因為咁所以咪要姣啲,好多二奶都唔靚但一定要姣. .
原帖由 seaman1982 於 09-11-2 13:59 發表
妏婆係人人得而諸之..
何況我覺得妏婆多數貎醜~
嘔心程度加倍~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 我想生三個 於 09-11-2 14:08 發表
我都想做姣婆,可惜天生男人性格,我討厭我亞媽令我少咗好多market.......

嘩哈哈! 我都係天生男人性格呀 ~ 但我enjoy無咁多d男男女女嘅煩惱呀, 一個咪夠囉, 要咁多mkt做咩啫

我上次聽到電視嗰個咩 '童顏巨x'把聲, 間直上dup爆個電視機, 太 喇!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 我想生三個 於 09-11-2 14:08 發表
我都想做姣婆,可惜天生男人性格,我討厭我亞媽令我少咗好多market.......

點可以賴哂你阿媽架, 你老豆都有份架嘛, 公平d~~~

首頁

尾頁

跳至