烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

開生日會, 整咩野食好呢??

我想幫兩歲仔仔o係屋企開生日會, 先己整野食, 有十幾個大人&幾個四歲以下小朋友, 請問有咩好提議? 最好唔太複雜又好味 :mrgreen: 唔該!
http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

男爵府

Re: 開生日會, 整咩野食好呢??

意粉 , 腸仔菠蘿 , 滷水蛋 + 雞翼 , 沙拉 ,

子爵府

意粉,pizza,雞亦,咖喱角,三文治,o者喱糖或布甸,曲奇餅
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

珍珠宮

醒目開學勳章

想問下整肉醬意粉用邊隻牌子既醬好D呀?點整先好食呢?我每次都整到唔知似乜 而o者喱糖係點整呢?pizza hut o個Do者喱糖我個女好鐘意食架,但唔知點整呀~~有冇o力o力媽咪可以教下我呀

珍珠宮

醒目開學勳章

男爵府

畀面勳章

炸魚柳、芝士腸

Honney 寫道:
意粉,pizza,雞亦,咖喱角,三文治,o者喱糖或布甸,曲奇餅

大宅

carollam310,

肉醬意粉你可以係超市買意粉醬整,
而啫喱糖, 你可以買盒啫喱粉, 個到有食譜教整.

希望幫到你.

首頁

尾頁

跳至