自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原帖由 monkey妹 於 09-11-9 17:16 發表
好彩我識D家長朋友個個都好好
我都有叫埋D朋友交去同一間學校, 我又無話怕"多個香爐多隻鬼", 我會希望大家嘅小朋友都一齊入讀到, 咁就GOOD GOOD GOOD LA ...

派得唔好時既諗法會同首輪同大抽獎唔同,特別係有一個想自己幫佢做埋 profile 既家長係咁問你會叩邊間門時,你真係唔會想講,真係熟個幾個知我去叩左邊幾間,到個位好煩既家長問我時,我剩係話照叩第一志願......其他野連整左 profile 未都唔想答佢丫!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 YYB 於 09-11-9 17:28 發表
我都試過問我個朋友報邊幾間,佢回贈我一句﹕"講你都唔識啦.....!",有成日自誇自己所有嘢都係好,仲話不斷教個女第時一定要嫁個有錢人。

可能佢想訓練個女做未來徐X淇

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 uhtcl2006 於 09-11-9 15:50 發表
樓主, 我舊年都已經感受到啦, 我無咩所謂, 反正又唔係深交....
初初我都以為自己講野得罪人, 點知同其他家長傾開先知, 問題唔係我囉....
我果時都好奇怪, 點解同人打招呼, 人地會扮睇唔到聽唔到, 原來人地係揀朋友, ...

咁, 我咪冇朋友囉 , 其實啲人算嚟算去辛唔辛苦架, 做阿媽都咁, 佢地仔女咪有樣學樣

公爵府

畀面勳章

回覆 1# babymuimui 的文章

babymuimui :如果有這些朋友, 做唔做都罷la.

另外,何況暫時都唔知大家入唔入到想去的學校, 如果入到見到的話, 鍾意未同佢打招呼, 唔鐘意未當睇佢唔到lor.

首頁

尾頁

跳至