跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 我個女in 10:00....

大宅

原帖由 ernie_kmy 於 09-11-7 00:59 發表
如題, 我個女in 10:00....

in 成點呀??o.k.嗎??

複式洋房

睛靈勳章

唉, 我亞女in 1:45, but 狀態好差, 佢唔理老師, 令轉面, 唔睬人呀, 實唔掂喇!!

大宅

其實整體我都好滿意我個女表現, 老師問佢的所有問題同埋要佢做的task, 佢全部都做到, 不過當老師問我問題時, 佢有d唔耐煩, 結果自己走左出門口, 我要去抱番佢入課室, 我都同老師講因為佢好攰先會咁 , 不過佢自己走左去, 我估都係唔得....

不過另外佢下午又in左德望, 都ok

複式洋房

睛靈勳章

唉, 當老師問我問題昤, 我亞女又係走左出去, 都係同St. cat 無緣架喇, 不過, 我下星期重要in 根德, 希望佢狀態正常就好啦!

大宅

原帖由 ernie_kmy 於 09-11-8 14:15 發表
其實整體我都好滿意我個女表現, 老師問佢的所有問題同埋要佢做的task, 佢全部都做到, 不過當老師問我問題時, 佢有d唔耐煩, 結果自己走左出門口, 我要去抱番佢入課室, 我都同老師講因為佢好攰先會咁 , 不過佢自己走左 ...

雖然走左左出去,但係咩都答晒喎??會唔會只係扣少少分呀??

大宅

原帖由 ernie_kmy 於 09-11-8 14:15 發表
其實整體我都好滿意我個女表現, 老師問佢的所有問題同埋要佢做的task, 佢全部都做到, 不過當老師問我問題時, 佢有d唔耐煩, 結果自己走左出門口, 我要去抱番佢入課室, 我都同老師講因為佢好攰先會咁 , 不過佢自己走左 ...

sorry !! double !!

子爵府

果日同女女去in聖安當,都係要唱歌仔,仲唱左2首

大宅

原帖由 luilui007 於 09-11-9 23:48 發表
果日同女女去in聖安當,都係要唱歌仔,仲唱左2首

咁咪好囉~~

大宅

ernie_kmy and Fermie 112,

出左result喇~~點呀你地??o.k.嗎???
今年好似有好多surprise喎!!

民房

可否統計吓 0707有幾多人入左 St Cat, 看會否是同班同學仔:-

7月頭 囡囡 - 英普 am 羅福道

原帖由 cherylyau_b 於 09-11-29 12:03 發表
ernie_kmy and Fermie 112,

出左result喇~~點呀你地??o.k.嗎???
今年好似有好多surprise喎!!

大宅

原帖由 baomei 於 09-12-22 02:29 發表
可否統計吓 0707有幾多人入左 St Cat, 看會否是同班同學仔:-

baomei,

7月20 囡囡 - 雅息士道校舍英粵am班

大宅

sorry!!
wrong entry !!

複式洋房

Hi, 我個女都0720入咗英著

7月20 囡囡 - 雅息士道校舍英粵am班
7月20 囡囡 - 英普 am 羅福道

大宅

我囡囡結果都入到st cat,真係估佢唔到,不過我其實冇諗過俾佢讀(除非冇第二間收,因為真係太貴),而且佢上個月發現有一型糖尿病之後都決定唔讀,上星期都仲猶豫讀宣道定協恩,最後揀左協恩。

大宅

原帖由 ernie_kmy 於 10-3-22 10:15 發表
我囡囡結果都入到st cat,真係估佢唔到,不過我其實冇諗過俾佢讀(除非冇第二間收,因為真係太貴),而且佢上個月發現有一型糖尿病之後都決定唔讀,上星期都仲猶豫讀宣道定協恩,最後揀左協恩。 ...

Ernie_kmy,
我個女中意st. cat多D,因為我地放學都會經過st. cat既.佢放學經過都會同我講,我下年讀呢間呀,媽媽你知唔知呀??其實我都覺得貴既..09-10年$3540,而家仲apply加學費...都唔知幾多呀!!
收到協恩信,佢自己將協恩封信C爛晒,連信封都好爛..仲同我講:讀咩呀,都話讀st.catherine咯!!!激死我呀~~
不過,係我中意協恩啫,爸爸中意st.cat多D...佢地兩票對我一票,所以都係st.cat喇~~
係喎!!咁咪做唔到同學仔囉?!!!
一型糖尿病?!!要以後都要打針個喎!!你有family history 咩??不過,唔怕,我見有D一型糖尿病既女入來都係自己打針既,你而家同佢打住先,都好容易打既,係就係唔係好方便,不過,good drug compliance既話都可以control 得好好既~~仲想問下(八卦下),點解患上一型糖尿病,之後唔讀st.cat,有咩關係呀??

首頁

尾頁

跳至