影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我有90%唔識,真out,我老了,10年前我100%識,唉......

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好睇, 舊年好睇好多!!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

因為改了名...e+ 叫「翡翠奀星賀台慶」...
so 5識5出奇...

原帖由 ernestchow 於 09-11-7 22:07 發表
我有90%唔識,真out,我老了,10年前我100%識,唉......
Childhood is journey, not a race.

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我唔記得睇邊本雜誌 , 有排位和乜歌星出席 , 標題好抵死 , "xx 奀星賀台慶"

珍珠宮

王中擇超唔掂.
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係好渣
原帖由 kikiboy 於 09-11-7 22:20 發表
王中擇超唔掂.

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

排位有問題, 有乜可能鍾嘉欣可以企正中間位?

珍珠宮

原帖由 fskaren2002 於 09-11-7 22:33 發表
排位有問題, 有乜可能鍾嘉欣可以企正中間位?

無線人丫嗎.
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

大宅

連林phone同中家yan都可以企第一行, 無線真係造馬造到離晒譜.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呀黃宗X揸咪又唔唱,齋跳舞又跳錯,得哈林唱,好心事前做定功課背下歌詞先啦~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-11-7 22:38 發表
呀黃宗X揸咪又唔唱,齋跳舞又跳錯,得哈林唱,好心事前做定功課背下歌詞先啦~

我都唔知黃宗X上台做乜mouth:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babymuimui 於 09-11-7 22:48 發表

我都唔知黃宗X上台做乜mouth:

做布景都嚴佢阻住哂!!!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-11-7 22:57 發表

做布景都嚴佢阻住哂!!!

唱得果幾句都跟唔到! 跳舞又跳唔到 無記歌聲小喇叭,唱歌唱到剎全家!

王國長老

小心有人殺入黎呀

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

d 奀星無個識

伯爵府

超悶, 早已轉台。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

睇黎我無開電視原來無損失。

公爵府

悶到嘔

大宅

畀面勳章

頭先同EASON 合唱.. 第一個女仔(著粉紅色TUBE)叫乜名??

唱歌個時.. 佢勁向EASON放電

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係差好遠,之前逢星期四音樂台做返以前哥D翡翠xx賀台慶,我個個禮拜都有追ke,
但係今日真係好失望><"
同埋唔知點解佢個字幕打返首歌個原唱者出黎= =but 出場ke係翻唱歌手><"
如果俾D唔識香港歌手ke人睇到,都唔知會唔會誤會左唱緊歌ke人就係佢所打出黎ke名添
最搞笑係dodo講一代舞王MJ,我仲以為佢播MJ d舊片段- -原來係搵人跳MJ ke舞。
做到好奇怪....定係我冇睇到開頭所以唔係好明
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

首頁

尾頁

跳至