跳至
[大埔區] DEl

首頁

尾頁

已刪除用户

子爵府

醒目開學勳章

講得啱...有d家長成日就"物乜物物",咁多意見又唔見佢地入家教會做,人地做完佢地就彈,都唔知係咩人

民房

原帖由 tiktikbb 於 09-11-10 16:22 發表
真係唔明某人既心態?

唔入家教會又要參加家教會所舉辦的活動,冇份又話家教會唔公平。學校已經好民主,家長自由選擇入會。每年會費三十元,仲有已列明將會舉辦的活動。如果畀佢參加而不入會,就對其他家教會會員 ...

i totally agree with you.
some people always complain but do not contribute at all, and then they don't like people who pay effort to enjoy advantage, so crazy ...

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 tiktikbb 於 09-11-10 16:22 發表
真係唔明某人既心態?

唔入家教會又要參加家教會所舉辦的活動,冇份又話家教會唔公平。學校已經好民主,家長自由選擇入會。每年會費三十元,仲有已列明將會舉辦的活動。如果畀佢參加而不入會,就對其他家教會會員 ...

一樣米養百樣人,尼個世界一定有貪小便宜的人~

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

BK真係樹大招風,利用來抹黑工具。

原帖由 maggielau0705 於 09-11-10 21:34 發表

一樣米養百樣人,尼個世界一定有貪小便宜的人~
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

民房

真係唔明某人既心態?

當然要入會啦,咁你學校真係幾好喎,仲有已列明將會舉辦的活動,早早通知就可以自行入會,如果唔岩玩可以唔入會.

複式洋房

有付出方有收成, 不應不勞而獲。但係現時大把人是這樣想, 世風日下。

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 alfreday 於 09-11-10 23:22 發表
BK真係樹大招風,利用來抹黑工具。

吓,我回應又關你事? 抹黑d咩? 唔明,我只照此topic回應 唔通我有講錯野?

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

對唔住!唔係講你。自動Quote反之前個post。

原帖由 maggielau0705 於 09-11-12 20:18 發表

吓,我回應又關你事? 抹黑d咩? 唔明,我只照此topic回應 唔通我有講錯野?
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 alfreday 於 09-11-12 21:58 發表
對唔住!唔係講你。自動Quote反之前個post。

哦,唔緊要,我路過的~

首頁

尾頁

跳至