自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 sitab 於 09-11-11 10:22 發表
我又唔覺佢地有d咩咁pk,要咁話佢地喎...當一個人死裡逃生,仲要比自己愛嘅人救...比著古已經以身相許 ....如果要講錯...我唔覺有錯囉,只係佢地喺果個環境果個時間咀咀...會有d礙眼姐...愛要即時講...即時表達. ...

完全同意
死裡逃生 有伴侶在旁 唔係一定架 佢地既表現唔過份

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kingawa 於 09-11-11 11:22 發表
我覺得好正常!

AGREE, WHAT's WRONG!

男爵府

尋日係另一個forum(男會員居多)見到相似topic,結果係俾人插到反晒肚

別墅

我都覺得係正常反應,通常發生事既時候,第一個關心既都係身邊既人啦,見到男友奮不顧身咁保護自己,仲要只是輕傷,開心都係好正常既事,樓主睇開d啦

http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

子爵府

大難不死, 好正常既反應喎!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

樓主的說話係mean左d
不過我估我都明白她的意思

當我見倒新聞時, 係影住佢兩個咀完之後, 繼續o係度打情罵俏, o係o個個環境, 係有d輕挑..

不過原諒佢地啦, 見佢地都係好細個, 都無所謂啦

另外, 大家話樓主"毒"的時候, 大家都唔好咁"毒"咒呀樓主啦

其實所有人包括樓主都應該寬懷d, 咁簡單的事, 駛咩咁睇唔過眼

大宅

我都覺正常喎~

水晶宮

禁止訪問

王國長老

王國長老

原帖由 l_wingwing 於 09-11-11 11:47 發表
其實所有人包括樓主都應該寬懷d, 咁簡單的事, 駛咩咁睇唔過眼

唯有大家都寬懷d, 包容d, 先會少d爭執.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

樓主, 得罪講句, 你真係小器咗D噃~~~

莫講話佢地唔需要理會人地點睇; 就連人地亦唔應該特別去睇佢地!

一對拖友, 大難臨頭一刻, 望都望人地會顧住身邊果個啦, RIGHT? 最好加埋個終於兩人冇事既ending添。

莫非你覺得佢地都好似施氏一家三口咁既下場, 先至夠"正常"、先至唔駛俾人唾罵嗎?!?!?

禁止訪問

大宅

人地死裏逃生而開心

男爵府

原帖由 ellawyc 於 09-11-11 03:54 發表
寬懷d啦, 死裡逃生喎, 唔通仲要勒住自身情緒? 佢地的確未有環顧周圍, 你可以話佢地行為唔恰當; 但剛經歷咗咁驚險的一剎, 佢地明白感恩要即時, 說愛要即時; 因為, 冇人知道下一次機會係幾時!
唔覺得佢地有錯~ ...

講DUCK好

侯爵府

畀面勳章

唉!巴士司機都係人,佢地又點會唔係呢!

別墅

yes!

原帖由 edea 於 09-11-11 12:52 發表

唯有大家都寬懷d, 包容d, 先會少d爭執.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 ellawyc 於 09-11-11 03:54 發表
寬懷d啦, 死裡逃生喎, 唔通仲要勒住自身情緒? 佢地的確未有環顧周圍, 你可以話佢地行為唔恰當; 但剛經歷咗咁驚險的一剎, 佢地明白感恩要即時, 說愛要即時; 因為, 冇人知道下一次機會係幾時!
唔覺得佢地有錯~ ...

agreed

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

樓主把口好毒

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

睇第2張相...見個男仔對腳流哂血...我先明白點解個女仔咁開心

首頁

尾頁

跳至