跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

各位留意,

昨日接左幾個家長電話, 証實我仔個班有手足口病, 大家要作出防護, 記得帶口罩...

公爵府

FANNY,

你唔係香港?搵左你好耐呀...10/7有饑饉活動, 你有無參加呀?一齊做義工...

COBY:

唔好成日掛住FACEBOOK...

我仔話唔駛帶口罩, 堅唔堅呀?

7月派成績表, 終於捱完小三TSA, 可以鬆口氣...

SUMMER安排咩活動呀?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-6-29 09:05 發表
FANNY,

你唔係香港?搵左你好耐呀...10/7有饑饉活動, 你有無參加呀?一齊做義工...

COBY:

唔好成日掛住FACEBOOK...

我仔話唔駛帶口罩, 堅唔堅呀?

7月派成績表, 終於捱完小三TSA, 可以鬆口氣...

SUMMER安排咩活 ...

掛住fb比你知道tim唔好咁揚啦

無收到通知要wear mask......其實有唔舒服既小朋友留住屋企休息....就唔會轉到其他人...係咪?

暑假啊仔要swim....跆拳....補習....仲有學校安排既參觀..仲有遠親回港要陪玩....

啊女今次主力調理好佢個身體...睇中醫...做天灸....ballet...食訓玩...etc

有咩節目搵我..ok?

7月14日買書...買書包..買文具....我流血不止啦

啊仔今次英文進步左10大分....有得同陳校長食飯....佢好開心呀....不過佢又好煩惱....唔知邀請邊位同學仔好喎

又過左一年......大家呢2個月可以relax下.....9月再戰
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

公爵府

我煩緊9月開學兩隻仔點好, 去補習社 OR去麻麻到, 真係唔太想再請工人, 唔好勞氣咁多...

我衰係想兩個仔做哂功課之後先回家, 我可以5駛咁勞氣...

昨日同細仔係屋企溫默書, 都想 , HOW COME?!

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

kids411 ,

哈...你都幾傻瓜!

公爵府

哎...我大仔今日比校長罰, 剛放學...

今日有三個警司講座, 我大仔同另一個同學仔搗蛋...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mrs.so 於 10-6-29 16:37 發表
哎...我大仔今日比校長罰, 剛放學...

今日有三個警司講座, 我大仔同另一個同學仔搗蛋...

嘩~~~~咁有guts!?不過要承擔返後果
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

公爵府

哎...救哂命啦!

GUTS...咪玩啦, 醜哂鬼...今天校長留堂成個鐘又鬧又講道理, 係校長先會同傾佢咁耐, 打比我時喊到... , 我而家無理佢, 佢話明天會去見校長, 佢話會同校長會繼續留係WKS, 唔會再百厭, 唔想讀其他學校..睇下乖得幾耐, 我成日都講好彩我無入行做老師, 相信我唔會係一個好老師, 基本無耐性先...

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

我唔介意, 我好公開咁講比你知, 我係好實際既MAMA...

唔係我讚我個仔, 佢係可以更好既成績, 我個仔係幾叻, 不過唔係讀書, 真係幾百厭, 我唔會只係有讚無彈...

講真我仔既成績係外人眼中係OK, 有D人會話好好啦, 叫我唔好咁高要求, 即使用小聰明都可以有咁既成績, 算啦...

我會話我對佢係態度上既要求, 我大仔係一條蛇, 求其是但, 無要求既人, 小聰明係唔可以用一世, 我要佢實事求是, 我要佢明白要有付出先有收獲...

所以我當年揀學校, 真係做哂功課, 睇哂概欖, 我好認真了解每間學校, 我為我仔而做...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

幫得咩手喎!

你得閒睇下我地WKS PART ONE既TOPIC, 我地好WARM架...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

KIDS411,

真係好鬼熱!!!

我準備倒數暑假既來臨, 要抖暑...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

今日WKS賣旗日, 超熱...

辛苦哂各位家長...

KIDS411,

我都係喜歡冬天, SUMMER實在太辛苦, 洗衫都洗到痴線...

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至