美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有邊個減肥醫生真係掂

請提供..
thank you

複式洋房

Re: 有邊個減肥醫生真係掂

你幾肥呀!睇減肥醫生食藥會有好多反效果,反彈得又快。我都係過來人,不過依家跟緊一個營養顧問食餐單,食得好開心,唔會肚餓同唔會有唔舒服現象出現,兩星期已經有5磅,我老公都話我減得好健康!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你的減肥餐可否pm話比我知呀?thx

珍珠宮

Hi sweetie-sweetie,

Kindly PM me your diet menu to me, I'm interested about it. Many thanks.

洋房

Dear sweetie-sweetie,

Please PM me your diet menu too.
Thanks a lot!

大宅

Dear sweetie-sweetie,

Please PM me your diet menu too.
Thanks

禁止訪問

男爵府

Hi sweetie-sweetie

pls pm me the menu also... with many thanks!!

禁止訪問

洋房

我有好介紹係元朗區,謝素素.我以前睇過,佢好得.

大宅

Hi~Sweetie-Sweetie

可否pm我妳在哪裡跟營養師? 減肥餐可否pm話比我知?我以前都試過睇減肥醫生, 係好快見效, 但真的有很多負作用 & 面色好差...以後也真的不太敢再睇減肥醫生, 因為健康真係多多錢都買唔到!!

民房

我做開facial間美容院,最近減價$3900(減肥療程共26次,有12款療程任揀,免費測脂分析),不過只限每人用優惠1次.依間比較老實,效果唔錯.

你可直接打去問ms terry 98304601.

複式洋房

請問可否e-mail份餐單給我呢?Thank you!

e-mail:[email protected]

複式洋房

Hi Sweetie-Sweetie,

Can you PM the menu to me too? Many thanks!

Tani

複式洋房

Sweetie-Sweetie,我都想要份餐單呀!唔該晒你!

大宅

醒目開學勳章

Sweetie-Sweetie,

Can you PM the menu to me too? Many thanks!

首頁

尾頁

跳至