興趣嗜好

跳至

首頁
12345...70

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

1個月後冇咁驚就返返自己屋企訓啦,過左一幾個月嘅一日,亞女d同學仔連家長黎我屋企玩,其中有個家長(A)坐左陣就話要走,佢個仔點喊,我地點留佢都唔肯留低堅持要走........過左幾日另一個家長打電話比我話我知點解(A)死都要早走,原來佢一黎到我屋企就覺得唔舒服,而且愈來愈嚴重,但佢以為自己作病,諗住忍下,因為一早約左唔想掃興,直到佢去完廁所出黎,佢見到好多黑影係個客廳行黎行去,佢驚到即刻走,一出門口所有唔舒服嘅感覺冇晒,佢話以後打死佢都唔會再去我度......
待續......

珍珠宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 14:49 發表
1個月後冇咁驚就返返自己屋企訓啦,過左一幾個月嘅一日,亞女d同學仔連家長黎我屋企玩,其中有個家長(A)坐左陣就話要走,佢個仔點喊,我地點留佢都唔肯留低堅持要走........過左幾日另一個家長打電話比我話我知點解(A)死 ...

快d...快d...快d...快d...快d...快d... :lol :lol

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

1個月後冇咁驚就返返自己屋企訓啦,過左一幾個月嘅一日,亞女d同學仔連家長黎我屋企玩,其中有個家長(A)坐左陣就話要走,佢個仔點喊,我地點留佢都唔肯留低堅持要走........過左幾日另一個家長打電話比我話我知點解(A)死 ...

你住係邊處咖

子爵府

醒目開學勳章

吖))))) 好恐怖呀, 你做咩仲住, 橫掂租, 就快D搬吖嘛...............

其實間屋都好猛喎...........

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 newcook 於 09-11-23 14:50 發表

快d...快d...快d...快d...快d...快d... :lol :lol

newcook好心急..........我都係......

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

又要驚, 又想睇....
     [em:14: ]

侯爵府

原帖由 眼超超 於 09-11-23 14:43 發表

你而家仲住緊? 真係好驚.

比我都同你一樣, 我一晚都留唔倒...........

原來你妹知道, 你地唔信...........

因為佢講果時我地打緊麻雀,個個都好high,佢係咁話聽到有人喊,但當時冇人理佢

大宅

侯爵府

原帖由 ZZdaphne 於 09-11-23 14:52 發表

你住係邊處咖

大窩口地鐵上面果d村屋

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 14:55 發表

因為佢講果時我地打緊麻雀,個個都好high,佢係咁話聽到有人喊,但當時冇人理佢

咁又係......

跟住點啫, 快d話我地知.......

不過仲係好驚, 仲要喺公司都係咁驚.......

珍珠宮

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 14:57 發表

大窩口地鐵上面果d村屋

啊! 我知邊度, 好鬼靜架日頭都~~~~~~~

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 14:57 發表

大窩口地鐵上面果d村屋

好彩........唔係我屋苑..........

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

好心急~~~咪吊引啦
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

侯爵府

原帖由 眼超超 於 09-11-23 14:52 發表

吖))))) 好恐怖呀, 你做咩仲住, 橫掂租, 就快D搬吖嘛...............

其實間屋都好猛喎...........

同c6傾過,搬屋好多野煩,細女得幾個月,而"佢"又冇搞2個女,其實成屋人得我感覺到佢,我唔係太驚,所以唔搬住

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

快啲講啦, 緊張死我喇, 好似追劇咁!!:lol

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 15:02 發表

同c6傾過,搬屋好多野煩,細女得幾個月,而"佢"又冇搞2個女,其實成屋人得我感覺到佢,我唔係太驚,所以唔搬住

係咪即係而家都住緊??? 原來你唔係咁驚, 因為你剛才話你驚到返屋企, 所以我唔知你咁大膽....

珍珠宮

原帖由 小bie豬 於 09-11-23 15:02 發表

但cf話人同果d朋友仔點都係唔可同一屋簷下.........

男爵府

原帖由 heichunmum 於 09-11-23 14:23 發表
我個仔又試過去街市突然指住個天花(好高)話有個婆婆,我叫佢唔好亂講野,之後快手買完走

呀仔之前都係咁...
有晚我係廚房整野,個仔原本自己係出面玩緊,
無啦啦走入黎嗌驚驚...問佢驚咩,佢又唔識講...
之後我抱佢出去,呀仔就指住sofa話"有嬸嬸"

呀仔又攬到我好實,好似真係好驚咁,嚇死我~~~~
之後咪同個仔講(同埋自己講):嬸嬸一陣走架喇,唔驚唔驚
再拿拿臨叫c6快d返

到第二日,走去裝個月曆先發現農曆七月一日...好驚好驚~

首頁
12345...70

尾頁

跳至
熱門主題
醒 世 文 ... 2 3 4 5 6 .. 50